InstallerApp: App Store voor jailbreak in de maak voor Windows en Mac (jailbreak)

RipDev is van plan om een nieuwe applicatie voor Mac en Windows uit te brengen, waarmee je repo's kunt toevoegen, applicaties kunt selecteren en downloaden op de desktop. RipDev, bekend als ontwikkelaars van Pusher, geven aan dat de InstallerApp geschikt wordt voor het installeren van zowel Installer- als Cydia-applicaties.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

InstallerAppRipDev is van plan om een nieuwe applicatie voor Mac en Windows uit te brengen, waarmee je repo’s kunt toevoegen, applicaties kunt selecteren en downloaden op de desktop. RipDev, bekend als ontwikkelaars van Installer 4 en Pusher, geven aan dat InstallerApp geschikt wordt voor het installeren van zowel Installer- als Cydia-applicaties. Het idee is dat InstallerApp een soort App Store wordt zoals je die ook in iTunes gewend bent. Je kunt de applicaties op de desktop downloaden en daarna via USB installeren. In het desktopprogramma zie je wat het aanbod is en krijgt een waarschuwing als er updates zijn. Die kun je vervolgens vanzelf installeren.

Sources die cracks aanbieden worden niet toegelaten – en dat was te verwachten omdat RipDev daar (net als wij) een uitgesproken standpunt op nahoudt en ook zelf een oplossing op de markt brengt die dit tegengaat. Om InstallerApp te kunnen installeren zul je wel een jailbreak moeten uitvoeren. Heb je dat niet gedaan, dan functioneren niet alle applicaties. Het is nog onduidelijk wanneer RipDev de applciatie gaat uitbrengen.

De naamgeving is overigens erg verwarrend gekozen, omdat met Installer.app (extra punt) ook het gelijknamige jailbreakprogramma op de iPhone wordt bedoeld. Die Installer heeft sinds de komst van Cydia behoorlijk aan populariteit ingeboet.

Via: Touch-Mania

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2009, 0:19
Categorie Jailbreak
Onderwerpen app store, cydia, installer, pusher, ripdev

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.