instagram bol plaatje

Instagram voegt bewerk-opties ‘Kleur’ en ‘Vervagen’ toe aan iOS-app

Er is een update beschikbaar voor Instagram waarin twee nieuwe functies worden geïntroduceerd. Met de functies kun je meer kleur en vervaging aan je foto's toevoegen.

Er is een update beschikbaar voor Instagram waarin twee nieuwe functies worden geïntroduceerd. Met deze twee nieuwe tools kun je de foto’s nog een extra dimensie meegeven. Met ‘kleur’ kun je kiezen uit negen verschillende gekleurde schaduwen en accenten om je foto’s aan te passen. Met de andere vervagingsfunctie is het mogelijk om de foto, de naam zegt het al, te vervagen. Hierdoor krijgt de foto een wat verweerde en donkere uitstraling.


Eerder deze week introduceerde Instagram al notificaties van je favoriete vrienden, maar dat gebeurde zonder dat er een update plaatsvond. Met deze functie word je automatisch op de hoogte gesteld zodra er een nieuwe foto door iemand wordt geplaatst.

instagram schaduwinstagram vervagen

Instagram lijkt een steeds meer veelzijdige fotobewerker te worden. Dat terwijl de app ooit begon als een oersimpele editor, waarin je enkel een filter hoefde toe te passen om je plaatjes mooier te maken. In de tussentijd brengt Instagram ook apps uit waarmee je buiten de hoofd-app aanpassingen kunt maken. Zo maak je met het nieuwe Layout een snelle collage om op Instagram te zetten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 april 2015, 18:01
Categorie Apps
Onderwerp instagram
3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.