Instagram #2016bestnine, jouw populairste Instagram-foto's van 2016

Zo vind je jouw beste Instagram-foto’s van 2016 met #2016bestnine

Wat waren jouw populairste Instagram-foto's in 2016? In dit tipartikel lees je hoe je jouw negen beste Instagram-foto's deelt. En hoe je ze vervolgens met je Instagram-volgers kunt delen.

Het jaar loopt weer op zijn einde en dus is het traditiegetrouw weer tijd voor de jaarlijstjes. Bekijk bijvoorbeeld nog eens welke van jouw Instagram-foto’s in 2016 het populairst waren. In dit artikel leggen we uit hoe je deze foto’s vindt en hoe je je Instagram #2016bestnine kunt publiceren.

Instagram #2016bestnine, jouw populairste Instagram-foto's van 2016

In 2015 was #2015bestnine een succes en ook dit jaar kun je met deze dienst weer gemakkelijk achterhalen welke foto’s de meeste likes hebben gekregen. Je kunt ook kijken welke foto’s van vrienden of van een celebrity het meest populair waren door de naam van iemand anders in te vullen. Inloggen is niet nodig.

Vind jouw Instagram Nine van 2016

Je kunt jouw #2016bestnine vinden via de website 2016BestNine. Dit werkt als volgt:

  1. Open Safari of een andere browser op je iPhone of iPad
  2. Ga naar https://2016bestnine.com/
  3. Vul de gebruikersnaam van je Instagram-account (bijvoorbeeld ‘iculture.nl’) in.
  4. Klik vervolgens op de knop Get.

Hierna wordt je overzicht gemaakt en krijg je je Instagram Nine te zien op basis van de likes die mensen hebben gegeven. Je kunt vervolgens kiezen uit twee versies: een originele versie met informatie over het aantal likes en een dankwoord of een versie met alleen de foto’s. Hier kun je dan eventueel zelf nog een persoonlijk bericht bij schrijven.

#2016bestnine delen

Als je je negen beste Instagram-foto’s hebt gevonden, wil je ze misschien ook wel op je Instagram-account of andere sociale media publiceren. Dit doe je als volgt:

  1. Kies een van de versies.
  2. Tik met je vinger op de afbeelding en houdt ‘m ingedrukt totdat een popup verschijnt.
  3. Kies voor Open in nieuw tabblad
  4. Houd je vinger ingedrukt op de afbeelding in het nieuwe tabblad totdat weer een popup verschijnt.
  5. Kies nu voor Bewaar afbeelding om de afbeelding op te slaan in je filmrol.

Hierna kun je je foto delen in Instagram, Twitter, Facebook of via andere kanalen. Het is niet meer nodig om je te registreren als je Best Nine wilt gebruiken. Vorig jaar kreeg de dienst kritiek omdat mensen ongevraagd ingeschreven stonden voor datingdienst Nine. Gebruik de website dus uitsluitend om je beste foto’s bij elkaar te zoeken en in je filmrol op te slaan. Je houdt dan zelf alle touwtjes in handen wat je ermee doet.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 december 2016, 16:10
Categorie Apps
Onderwerpen foto's, instagram

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.