Reacties voor: IKEA-update voegt kleine maar handige HomeKit-functie toe aan bewegingssensor en knop

IKEA voert binnenkort een update door voor de Tradfri-bridge, waardoor de snelkoppelknop en de bewegingssensor een handige nieuwe functie krijgen.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 5 reacties

  1. Nu adaptive lighting nog. Wachten duurt lang…

  2. Nu nog stabiliteit, wacht al bijna 4 jaar…

  3. Ik heb in een aantal ruimtes een plafondlampen met Tradfri spots. Deze werken prima met Homekit, nadat je ze hebt aangemeld op het Tradfri netwerk (iets wat ik nog steeds een achterlijk spartaans proces vind, maar daarna loont het).

    Ik heb vorige week nog getest met een Tradfri bewegingssensor en Homekit. Dat werkt ronduit waardeloos.

    Ik heb de IKEA sensors vervangen door HUE bewegingssensors. Die werken zo veel beter, sneller en betrouwbaarder met Homekit. En je vindt ze voor best redelijke prijzen tegenwoordig.

  4. De motionsensors zijn nu actief in HK. Terwijl je hiervoor de MS eerst moest resetten en in de default kamer in de home smart app moest laten staan zonder gekoppelde lamp. De idle tijd is nogsteeds drama in HK dus gebruik ik nog gewoon de home smart app voor de lamp. Maar ondertussen kun je in HK nu wel de motion sensor gebruiken in automations.

  5. Ben ik de enige die het mist op in HomeKit regels toe te kunnen wijzen aan wanneer de sensor wel en niet moet werken? Dus het even inactief zetten van de sensor. Dat kan nu niet.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.