Reacties voor: iFoneguideX: veel nieuwe goodies om je iPhone te pimpen

De iFoneguideX Repo - de experimentele repository van iFoneguide - heeft de laatste tijd veel updates gekregen, met name dankzij het harde werk van iPhoneclub-forumgebruiker Fab1Man. Een bijzondere toevoeging is de Nederlandse spellingscontrole in combinatie met AZERTY-toetsenbordweergave voor onze zuiderburen.
Jean-Paul Horn | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:
17 reacties
 1. Waar zou ik zijn zonder de ifoneguide guys. Super mensen super

 2. ik wil mmmmeeeerrrrr, nog mmmmeeeerrrr lol

  doe zo verder met het fantastisch werk gasten

 3. Carrier Icon ding doet het niet, moet eerst forward message fix deinstalleren en daarna zegt hij doodleuk dat ik minimaal 1.1.3 moet draaien, terwijl ik gewoon netjes op 1.1.4 zit.

  Ik zeg gevalletje van jammer, maar alsnog topwerk jongens..

  edit: Hmmm, opeens kan ik niks meer installeren omdat mijn telefoon geen firmware versie meer blijkt te hebben, in Algemeen > Info staat er geen versie meer tussen. :S

  Om het verhaal nog even wat sappiger te maken, iTunes geeft opeens aan dat ik op softwareversie 2.0 draai..

  Hoe experimenteel is die repo van jullie jongens?

 4. keep up the good work guys 🙂

 5. alextemora.
  ik heb hier alles kunnen regelen op de iPhone 114 en werkt perfect, geen enkele foutmelding gehad.

  volgens mij ligt het aan je iPhone of unlock methode

 6. Het carrier logo pack deed mijn Iphone crashen. De iphone hing en herstarte zelf weer na een minuut ofzo.

  Als ik het een 2de keer probeerde te installeren ging alles perfect.

 7. Ik denk inderdaad dat er iets mis is gegaan met je versienummer. Wij passen die níét aan, juist om bovenstaand probleem. Kom even in het forum met je probleem, want een oplossing is er, maar met GPRS kan ik je zo niet zo 1 2 3 helpen.
  De 2.0 Visual Skinning past overigens ook (zolang gewenst) de Installer aan, met nieuwe icoontjes én een eventuele naamsverandering naar AppStore.

 8. Keep up the good work ifoneguide boyzzzzz

 9. Hallo, ik heb een firmware 1.1.2 en ik heb alle stappen gedaan die er staan voor de optie nederlands maar als ik naar settings ga staat nederlands er nerges tussen, zelf na een herstart…
  kan iemand me helpen
  danku

 10. Hey gasten,

  allereerst uiteraard de complimenten voor de geweldige website die jullie hebben! Ik lees dagelijks met veel plezier de nieuwtjes en heb al een tijdje de ifoneguide repo toegevoegd.

  Vandaag de experimental repo erbij gezet. Maar ik loopt nu tegen het volgende aan; Bij de SMS ringtone en bij de Cookie Fix krijg ik een “Main script execution failure”.

  Ik heb mijn apps ook via de BossTool gemoved, zou dat het probleem kunnen zijn? Ik geloof niet dat ik die terug kan zetten, toch? Enig idee wat de oplossing zou kunnen zijn?

  Met groet,
  DOTSY

 11. de ifonguide sources daar heb je wat aan goeie uitleg lekker duidelijk en alles werkt egt de beste repo die er is perfect om je iphone te perfectioneren
  egt mijn complimenten gazo door ik sta al volongeduld te wachten voor wat handigs jullie nu weer uitgaanbrengen

 12. Werkt allemaal goed hier ! , als update mogen de duitse operators er nog wel bij (krijg je als je vlak aan de grens woont)

  verder top!

 13. De azerty functie met t9 is lekker fijn, jammer dat de t9 niet zo uitgebreid is als andere nederlandse taalkits voor de iPhone. De verbetering kon iets beter :D. De carrier logo is ook zeer mooi gedaan leuke proximus logo op mijn iPhone. Nu lijkt hem net echt (als een officiele iPhone). Keep up the good work.

  ps Alles werkt goed op de 113

 14. hoe moet je de carrier logo instellen?

  EDIT: is ondertussen in orde

 15. download de repro , maar kan hem niet installeren..wie helpt?? hij staat wel bij mijn sources…en dan?

 16. Cool. Super dat er mensen zijn die de iPhone interessant houden.
  Muchos gracias.. enne binnenkort maar ff doneren 😉

 17. na het installeren van de psycho superprefs kan ik mijn carrier naam of logo niet meer zien !!! blijft enkele sec staan bij opstarten en dan weg. Na uninstall blijft het probleem

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.