Idee: draadloze iTunes-synchronisatie via Bonjour

Een lezer van Gizmodo zag een aantal iconen in Leopard en concludeert daaruit dat Apple mogelijk draadloze synchronisatie tussen iTunes en iPhone gaat invoeren, waarbij gebruik wordt gemaakt van Bonjour. Of is het allemaal onzin?

iPhone BonjourGizmodo-lezer Julian keek eens goed in de CoreBundle van Mac OS X Leopard en ontdekte daarin iPhone- en iPod touch-iconen, die pas na de update 10.5.3 waren verschenen. In het lijstje staan verder alleen laptops en computers die verbinding kunnen maken via Bonjour. Julian vermoedt nu dat de iPhone en iPod touch misschien wel officiële ondersteuning voor Bonjour krijgen, zodat je draadloos je muziek- en videocollectie vanuit iTunes met deze apparaten kunt synchroniseren.

Op zich is het maken van een verbinding al mogelijk, maar daarvoor moet je wel een jailbreak uitvoeren. Julian’s ontdekking wijst op de mogelijkheid om het ook officieel te doen. Of toch niet? Een zekere ars_workerbee2 zegt in de reacties dat het om de CoreTypes.bundle gaat, niet om de CoreBundle.types. Daar zijn een hoop iconen in te vinden en om nu te concluderen dat Apple “dus” draadloze synchronisatie gaat invoeren is iets te enthousiast gedacht. Wederom: we wachten het wel weer af …

Via: Gizmodo

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 juni 2008, 10:00
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen itunes, synchroniseren

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven? In het najaar van 2019 stopt iTunes, maar wat zijn de opvolgers?

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.