iViewer maakt iPhone-gids voor WWDC

iViewr heeft een schema opgesteld van de WWDC. Via het scherm van je iPhone of iPod touch kun je de labs, sessies en allerlei achtergrondinformatie opvragen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iViewrHandig voor mensen die naar de WWDC gaan en niet steeds hun laptop willen openklappen: bezoekers kunnen met de conferentiegids van iViewr.com in één oogopslag zien wat er aan de hand is. De webgebaseerde gids bevat het complete schema van de workshops en presentaties, aangevuld met het avondprogramma. Verder lees je allerlei informatie over de faciliteiten van het Moscone Center.

Labs, sessies, toegang voor gehandicapten, reisinstructies, alles wat je nodig hebt om van je WWDC-bezoek een succes te maken is in de WWDC Guide van iViewr.com opgenomen. Je kunt het bekijken via de Mobile Safari-browser op de iPhone of iPod touch. Natuurlijk is dezelfde informatie ook bij Apple zelf te vinden, maar dan moet je bladeren en krijg je pagina’s voorgeschoteld die niet voor de iPhone zijn aangepast. Overigens moet je bij iViewer ook nog wel even klikken van Events > United States > IT Events > WWDC. Maar als je die bookmarkt kom je er meteen.

De WWDC vindt plaats van 9 tot 13 juni in het Moscone Convention Center in San Francisco. Mocht je niet gaan, dan kun je natuurlijk altijd onze liveblog volgen!

Meer info: iViewr (alleen te bekijken op de iPhone en iPod touch)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 1:38
Categorie Apps
Onderwerpen applijst, evenement, moscone, schema, wwdc 2014 uitgelicht

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.