Vorig jaar waren we al beretrots dat we tot Website van het Jaar 2017 werden uitgeroepen in de categorie Nieuws & Informatie. We hadden wel onze twijfels of het dit jaar weer zou lukken. We moesten het in een nieuwe categorie (Communities) opnemen tegen diverse grote namen, waaronder onze collega’s van Tweakers. We zijn dan ook uitzinnig blij dat iCulture is verkozen tot Beste Website van het Jaar 2018 in de categorie Communities! Uiteraard willen we iedereen heel erg bedanken die op ons heeft gestemd.

iCulture WVHJ 2018

Website van het Jaar 2018

De prijs voor Beste Website wordt uitgereikt aan de website die de hoogste gemiddelde waardering van het publiek heeft ontvangen. Het gaat dus niet zozeer om populariteit, maar in hoeverre mensen een website waarderen op de punten ontwerp, navigatie en inhoud. Daarnaast konden de mensen die hebben gestemd aangeven in hoeverre ze onze website zouden aanbevelen bij familie en vrienden.

iCulture WVHJ 2018 confetti

1e prijs Beste website bij Communities

Dat we de prijs als Beste Website hebben ontvangen, betekent dat we van alle genomineerden in onze categorie de allerhoogste waardering hebben mogen ontvangen 😍. Dat is natuurlijk alleen gelukt dankzij de onvoorwaardelijke steun van al onze lezers en we willen jullie daarvoor dan ook nogmaals bedanken voor de moeite om op ons te stemmen. Het feit dat jullie ons zo’n hoge waardering hebben gegeven maakt ons extreem trots, omdat we weten dat we een kritisch publiek hebben, dat intens meeleeft met alle hoogte- en dieptepunten rondom Apple, maar dat ook verwacht dat onze artikelen genuanceerd zijn.

We willen ook van de gelegenheid gebruikmaken om Tweakers te feliciteren, die in de categorie Communities de populairste website van het jaar geworden zijn. Gefeliciteerd!

En nu? We verkeren nu nog even in een feestroes, maar je kunt er natuurlijk op rekenen dat we vol enthousiasme doorgaan met waar we goed in zijn: zorgen dat jij meer uit je Apple-producten kunt halen en op de hoogte blijft van al het belangrijke nieuws.

Names Benjamin, Alex, Gonny en Jean-Paul: ONTZETTEND BEDANKT VOOR JE STEM EN GOEDE BEOORDELING!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

90 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.