iPad-Pro-Martian

iCulture vergelijkt: iPad mini 4 en iPad Pro vergeleken met de voorgangers

iCulture vergelijkt de iPad mini 4 en iPad Pro met de eerdere iPad mini 2 en iPad Air 2. Wat is er allemaal vernieuwd in de iPads?
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iPad-Pro-MartianApple heeft met de iPad Pro en iPad mini 4 twee compleet nieuwe modellen geïntroduceerd, waardoor het totaalplaatje in de Apple Store ook helemaal is veranderd. Welke iPads zijn straks het grootst, wegen het meest en hebben de beste processoren? Om het geheel wat duidelijk te maken, hebben we de nieuwe iPads naast hun voorgangers gezet. Zo weet je hoe de iPad Pro verschilt van de iPad Air 2 en wat je van de iPad mini 4 kunt verwachten.

Een kleine mededeling vooraf: we baseren ons in onderstaande afbeeldingen op de iPads die Apple dit jaar in de Apple Store gaat verkopen. De iPad mini 3 ontbreekt daarom bijvoorbeeld: op dit moment wordt alleen nog de iPad mini 2 aangeboden naast de iPad mini 4.

iPad Air 2 versus iPad Pro

iPad Pro vergelijk

iPad mini 2 versus iPad mini 4

iCulture-iPad-mini-vergelijking

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 september 2015, 11:23
Categorie iDevices
Onderwerpen iculture vergelijkt, ipad air 2, ipad mini 2, ipad mini 4, ipad pro

iPad Pro

De iPad Pro is Apple's grootste en meest uitgebreide iPad, bedoeld voor professionals. De iPad Pro komt in twee formaten: 11- en 12,9-inch. Lees alles over de verschillende generaties iPad Pro, geschikte accessoires, prijzen en meer.

iPad Pro

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.