iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was woensdag 28 maart 2018

Wat gebeurde er op Apple-gebied op woensdag 28 maart 2018? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

Vandaag kijken we nog eens goed naar de aankondigingen van Apple’s event in Chicago. Wist je dat Apple bijvoorbeeld allerlei nieuwe lentekleuren voor iPhone- en iPad-hoesjes had? Wat dacht je van Electric Blue of frambozenrood? De hoesjes passen mooi bij de nieuwe lentekleuren voor de Apple Watch-bandjes, die nu ook te koop zijn. Is je interesse in een nieuwe iPad aangewakkerd door de aankondiging van de iPad 2018? Check dan onze iPad-vergelijking, waarin alle iPad-modellen inclusief de nieuwe in meegenomen zijn. Wat zijn de verschillen en hoe verhoudt de iPad 2018 zich ten opzichte van de iPad 2017? Je leest het allemaal in onze iPad-vergelijker. Dat en meer in deze nieuwe iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Twitterrific logo.

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • GIPHY: The GIF Search Engine (Gratis, iPhone/iPad, iOS 14.0+) - Giphy heeft een nieuwe indeling gekregen.
  • Box: de Content Cloud (Gratis + IAP, iPhone/iPad/Vision Pro, iOS 16.0+) - Opslagdienst Box werkt nu nauw samen met iWork.
  • Google Home (Gratis, iPhone/iPad, iOS 15.0+) - Nieuwe Google Home-widget waarmee je snel media kan afspelen en pauzeren.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Plaats nu ook video’s bij je tweets, hou accounts stil en meer.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Ook op de Mac vind je deze nieuwe functies in Twitterrific.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.