iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was woensdag 23 september 2020

Wat gebeurde er op Apple-gebied op woensdag 23 september 2020? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Vandaag hebben we weer een nieuwe vergelijking voor je klaar staan. Wat zijn de verschillen tussen de iPad 2020 en de iPad 2019? Deze vraag is vooral belangrijk als je op zoek bent naar een nieuwe iPad en twijfelt of je moet kiezen voor een deal van het 2019-model. Ook lichten we vandaag onze favoriete iPadOS 14-functies uit en hebben we misschien de datum voor het iPhone 12 event. Dat en meer in deze iCulture Vandaag!


iCulture is genomineerd voor App van het Jaar
Website van het jaar 2020Net als voorgaande jaren is er ook in 2020 weer een verkiezing van Website van het Jaar. We zijn dit jaar genomineerd in de categorie App van het Jaar. Er is dit jaar zware competitie en we hebben dan ook je steun extra hard nodig. Kunnen we op jouw stem rekenen?

Breng hier je stem uit op iCulture

Nieuws en opinie

Deals

Tips en uitleg

Accessoires en devices

Apps

Deze updates wilden we niet onopgemerkt voorbij laten gaan:

  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Een fix voor onleesbare input bij reacties of artikelopmerkingen bij het gebruik van de donkere modus.
  • X (Gratis + IAP, iPhone/iPad/TV, iOS 15.0+) - Een nieuw menu bij het delen van een tweet.
  • Pages (Gratis, iPhone/iPad, iOS 16.0+) - Nieuwe bewerkbare vormen en sjablonen.
  • Numbers (Gratis, iPhone/iPad, iOS 16.0+) - Formulieren aanmaken en aanpassen gaat nu makkelijker.
  • Keynote (Gratis, iPhone/iPad/Watch/Vision Pro, iOS 16.0+) - Een nieuwe overzichtsweergave en je kan YouTube- en Vimeo-video’s in je presentatie zetten.
  • Just Press Record (€5,99, iPhone/iPad/Watch/Mac, iOS 15.6+) - Ondersteuning voor iOS 14 en watchOS 7 en stereo-opnames vanuit de ingebouwde microfoon.
  • AT5 (Gratis, iPhone/iPad/TV, iOS 12.4+) - Nieuwe widget voor iOS 14. Geldt ook voor veel andere regionale omroep-apps, zoals NHNieuws.
  • Home + Security (Gratis, iPhone/iPad, iOS 15.0+) - De app is alvast geschikt voor de slimme video deurbel.
  • Fantastical Calendar (Gratis + IAP, iPhone/iPad/Watch/Vision Pro, iOS 15.0+) - Twaalf (!) nieuwe widgets voor iOS 14.
  • Voor ontwikkelaars en graphicsafficiando’s: de definitieve versie van Apple’s SF Symbols met lettertypen en meer is nu beschikbaar.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.