iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was woensdag 11 april 2018

Wat gebeurde er op Apple-gebied op woensdag 11 april 2018? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

Twijfel je nog over de nieuwe iPad 2018? Twijfel dan niet langer en lees onze iPad 2018 review om te kijken of het wat voor jou is. Deze iPad werkt met de Apple Pencil en heeft een snellere chip, maar zijn de verbeteringen ten opzichte van vorig jaar genoeg? Spotify kwam vandaag ook weer in het nieuws, want ze willen de gratis Spotify-accounts flexibeler maken. Voor Apple Watch-gebruikers is het oppassen geblazen: oudere apps werken niet meer met watchOS 5. Betekent dit dat er nu nog meer Apple Watch-apps verdwijnen? Dat en meer lees je in deze nieuwe iCulture Vandaag!

Tips, opinie en meer

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Fortnite Battle Royale

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Google Maps (Gratis, iPhone/iPad/Watch, iOS 15.0+) - Bij Google Maps kun je nu ook video’s van bedrijven bekijken.
  • Koogeek Home (Gratis + IAP, iPhone/iPad/Watch, iOS 9.0+) - Koogeek voegt ondersteuning voor allerlei nieuwe accessoires toe.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - De populaire game Fortnite voegt allerlei nieuwe functies toe, zoals een Replay-functie.
  • Video converter Handbrake, te downloaden via de website van de maker, heeft nu verbeteringen voor 4K.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.