iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was maandag 6 maart 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op maandag 6 maart 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoWe beginnen de week met een aantal leuke nieuwtjes. Zo is bekend geworden dat studenten zich voor WWDC 2017 kunnen aanmelden vanaf 27 maart. Je moet echter wel het nodige inleveren, bijvoorbeeld een eigen Swift Playground. Verder ook een uitspraak van Steve Jobs over de Genius Bar. Wist je dat hij dit eerst helemaal niet zag zitten? Ook kondigde Fitbit vandaag zijn nieuwe Fitbit Alta HR met hartslagmeter aan. Ook wat betreft de iPhone is er nog het nodige nieuws, want alle iPhones krijgen in 2019 een OLED-scherm. Ten minste, als we nieuwe geruchten bij leveranciers van onderdelen mogen geloven. En heb je moeite met in slaap vallen? Dan biedt de dienst Napflix misschien de uitkomst. Dat en nog veel meer in deze eerste iCulture Vandaag van deze week!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Microsoft Pix foto in de natuur.

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Microsoft Pix Camera (gratis, iPhone/iPad, iOS 11.0+) - Microsoft Pix, de geavanceerde camera-app, heeft nu ook flash.
  • Deezer - Muziek en podcast (gratis, iPhone/iPad/ Watch + IAP, iOS 11.0+) - In Deezer kun je nu je meest recente activiteit bekijken en nieuwe afspeellijsten maken van een bestaande afspeellijst. Ook is er Peek en Pop op albums en afspeellijsten.
  • Sorted: Master Your Day (gratis, iPhone/iPad/ Watch + IAP, iOS 10.0+) - Takenapp Sorted heeft nu onder andere een Apple Watch-app met complicaties.
  • AD (gratis, iPhone + IAP, iOS 10.0+) - In de AD-app kun je nu tussen meerdere voetballiveblogs navigeren door naar links en rechts te vegen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 maart 2017, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.