Napflix op MacBook

Napflix biedt oersaaie video’s waarvan je in slaap valt

Napflix biedt een collectie oersaaie video's waarbij je makkelijk in slaap valt. Ideaal als je een video als 'behang' wilt opzetten.

Er zijn momenten dat je video wilt kijken, zonder dat er iets spannends in beeld hoeft te zijn. Op zo’n moment komt Napflix van pas. Deze online videodienst levert saaie video’s waarbij je gegarandeerd in slaap valt.

Napflix op MacBook

Napflix: in slaap vallen met saaie video’s

Napflix is qua naamgeving natuurlijk een woordspeling op Netflix. We weten allemaal dat tv-kijken in bed niet goed voor je is, maar toch gebeurt het wel eens. In zo’n geval wil je geen gewelddadige scenes en andere drukte waar je nachtmerries van krijgt, maar liever nietszeggende videobeelden die nergens over gaan. Napflix is dan het antwoord. De website verzamelt rustige en bij vlagen zelfs oersaaie video’s waarmee je makkelijk kunt relaxen.

Uiteraard vind je video’s van knapperend haardvuur in de collectie, maar ook registraties van koninklijke huwelijken, dieren die in de zon liggen te genieten of lavalampen die eindeloos patronen laten zien. Of kijk naar beelden van een vaatwasser. Zelfs voor mensen die iets meer beweging willen heeft Napflix iets in het aanbod: een squash-kampioenschap, een gedateerde wielerwedstrijd in Spanje, een hondenshow in Helsinki of een vergadering van een buurtcomité.

Bekijk het zelf op Napflix. Alle video’s zijn gratis en je hoeft geen abonnement af te sluiten, maar de beeldkwaliteit laat wel eens te wensen over. De video’s van Napflix kunnen ook handig zijn als je geconcentreerd wilt werken, maar niet goed tegen de eenzaamheid kunt. Er is helaas nog geen Apple TV-app.

Over slapen gesproken: op de Mac heb je vanaf macOS Sierra 10.12.4 Night Shift op macOS tot je beschikking, de optie om je scherm met geel- en oranjetinten te kleuren. Dit filtert het blauwe licht eruit, waardoor je makkelijker in slaap valt. Je zult nog wel moeten wachten tot 10.12.4 officieel beschikbaar komt, want momenteel is het alleen nog een beta.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 maart 2017, 13:35
Categorie Diensten
Onderwerp slapen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.