iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was maandag 27 juni 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op maandag 27 juni 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoWil je meer weten over de laatste geruchten over de iPhone 7, Apple Watch 2 en nieuwe MacBook Pro? Dan ben je vandaag bij iCulture op het juist adres. Ook over de nieuwste apps lees je op iCulture alles, zoals de nieuwe Nike-app en een app voor ouderen. Bovendien leren we je hoe je alle apps op een Mac tegelijkertijd afsluit en hoe je een vastgelopen Mac makkelijk afsluit. Dat en nog veel meer las je vandaag op iCulture, hieronder samengevat in de iCulture Vandaag!

Uitleg, opinie en meer

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Buienalarm Apple Watch

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • KLM - Boek een vlucht (Gratis, iPhone/iPad, iOS 16.0+) - KLM werkt de boardingpass in de Wallet-app nu automatisch bij als je deze ook bijwerkt in de app zelf. Ook de paspoortscan is verbeterd.
  • Buienalarm (Gratis + IAP, iPhone/iPad/Watch, iOS 14.0+) - De Apple Watch-app van Buienalarm is nu eindelijk aangepast voor watchOS 2, zodat deze sneller laadt.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.