iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was maandag 12 oktober 2020

Wat gebeurde er op Apple-gebied op maandag 12 oktober 2020? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag.

Een rustig dagje vandaag op iCulture, in afwachting van het grote spektakel dat morgen gaat losbarsten. Apple bracht nog wel watchOS 7.0.2 uit om wat bugs te fixen en er waren natuurlijk ook nog wat last-minute geruchten. Wij zaten er bovenop en dat geldt ook dinsdagavond als het Hi, Speed-event van start gaat. Waar kijken jullie naar uit? Dat is te zien in onze poll! Dat en meer in deze iCulture Vandaag!


iCulture is genomineerd voor App van het Jaar
Website van het jaar 2020Net als voorgaande jaren is er ook in 2020 weer een verkiezing van Website van het Jaar. We zijn dit jaar genomineerd in de categorie App van het Jaar. Er is dit jaar zware competitie en we hebben dan ook je steun extra hard nodig. Kunnen we op jouw stem rekenen?

Je kunt stemmen tot en met 16 oktober en maakt daarbij kans op mooie prijzen. Zo kun je een Sonos Play:5 en één van de vijf cadeaubonnen van bol.com winnen. Je kunt ook een weekend in een viersterrenhotel winnen ter waarde van €350.

Breng hier je stem uit op iCulture

Deals

Tips en uitleg

Accessoires en devices

En deze updates wilden we niet onopgemerkt voorbij laten gaan:

  • iCulture.nl (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 12.0+) - De iCulture-app heeft weer een update! Nu met herkenning van datums en telefoonnummers in artikelen. Ook hebben we veel bugfixes voor de weergave op de iPad uitgevoerd en werkt VoiceOver nog beter.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.