iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was donderdag 17 november 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op donderdag 17 november 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

iCulture Vandaag logoEen hoop nieuws vandaag op iCulture. Zo kun je nu eenvoudig je Twitter-profiel delen met een QR-code, werkt Apple aan AR-opties voor de Camera-app en willen ze Parkinson bestrijden met de iPhone en Apple Watch. Ook is er een bug in iOS opgedoken, waardoor je de pincode kunt omzeilen. Er is daarnaast nieuws over de nieuwe iPhone 8, want er zouden drie modellen komen. En hoe zit dat nou met je belgeschiedenis dat geupload wordt naar iCloud? Tot slot is er een nieuw patent, waaruit blijkt dat Apple Siri wil integreren in iMessage. Dat en nog veel meer hier in deze nieuwe iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

FireFox Focus.

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • TuneIn Radio (gratis, iPhone/iPad/ Watch + IAP, iOS 10.3+) - TuneIn laat je nu offline naar je favoriete podcasts luisteren.
  • Adobe Acrobat Reader (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 12.0+) - Adobe Acrobat Reader kan nu ook documenten inscannen; bovendien kun je de volgorde van de pagina’s zelf bepalen.
  • Firefox Focus: Privacy browser (gratis, iPhone/iPad, iOS 11.0+) - Een nieuwe privé browser van Firefox.
  • Cats Empire (gratis, iPhone/iPad, iOS 8.0+) - Deze leuke kattengame zit vol met nieuwe content.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - De officiële game van de Harry Potter spin-off genaamd Fantastic Beasts is nu gratis te downloaden.
  • Opdrachten (gratis, iPhone/iPad, iOS 12.0+) - Ontdek nieuwe workflows in de nieuwe Workflow Gallery.
  • Swift Playgrounds (gratis, iPad, iOS 12.0+) - Apple’s programmeerapp voor kinderen heeft z’n eerste grote update, met geluiden, nieuwe lessen en de Hour of Code-uitdaging.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 november 2016, 11:45
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.