iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was woensdag 10 januari 2018

Wat gebeurde er op Apple-gebied op dinsdag 9 januari 2018? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

Vandaag bespraken we op iCulture weer veel nieuwe CES 2018-nieuwtjes. Philips deed vandaag haar duit in het toch al volle CES-zakje met twee aankondigingen: er komt een Philips Hue Mac-app en ze komen met een nieuwe serie buitenverlichting, zodat je ook je tuin vol kunt zetten met Hue-lampen. Daarnaast is er nog de nieuwe Satechi-bureauhouder voor iPhone en Apple Watch, die werkt met USB-C. Liever geen CES-nieuws? Dat kan ook, want WhatsApp laat je nu audioberichten terugluisteren voordat je ze verstuurt. Voor Pokémon-fans is er minder goed nieuws, want oudere iPhone-modellen worden binnenkort niet meer ondersteund. Dat en meer in deze nieuwe iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

  • Wat kun je doen als je iPhone-flitser niet werkt? In onze tips lees je de opties.
  • Overweeg je de HomeKit-spullen van Elgato Eve? In dit overzicht hebben we ze voor je op een rijtje gezet! Weet je meteen wat er te krijgen is.
  • Hoe zat het ook alweer met de onofficiële donkere modus in iOS 11? Wij duiken in de mogelijkheden van Slim omkeren.

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Beddit 3 verpakking

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Beddit (for Model 3.0) (Gratis, iPhone/Watch, iOS 9.0+) - De app van Beddit, dat onlangs overgenomen is door Apple, is bijgewerkt met allerlei verbeteringen.
  • Lifesum: Gezond Eten (Gratis + IAP, iPhone/iPad/Watch, iOS 15.0+) - Lifesum krijgt een beeldherkenningsfunctie waarmee ingrediënten van gerechten herkend worden.
  • Telegram Desktop 1.0 is nu te downloaden, ook al bestaat de desktop-app al sinds 2013. Nu nog mooier en met custom thema’s.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.