iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was woensdag 10 januari 2018

Wat gebeurde er op Apple-gebied op dinsdag 9 januari 2018? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

Vandaag bespraken we op iCulture weer veel nieuwe CES 2018-nieuwtjes. Philips deed vandaag haar duit in het toch al volle CES-zakje met twee aankondigingen: er komt een Philips Hue Mac-app en ze komen met een nieuwe serie buitenverlichting, zodat je ook je tuin vol kunt zetten met Hue-lampen. Daarnaast is er nog de nieuwe Satechi-bureauhouder voor iPhone en Apple Watch, die werkt met USB-C. Liever geen CES-nieuws? Dat kan ook, want WhatsApp laat je nu audioberichten terugluisteren voordat je ze verstuurt. Voor Pokémon-fans is er minder goed nieuws, want oudere iPhone-modellen worden binnenkort niet meer ondersteund. Dat en meer in deze nieuwe iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

  • Wat kun je doen als je iPhone-flitser niet werkt? In onze tips lees je de opties.
  • Overweeg je de HomeKit-spullen van Elgato Eve? In dit overzicht hebben we ze voor je op een rijtje gezet! Weet je meteen wat er te krijgen is.
  • Hoe zat het ook alweer met de onofficiële donkere modus in iOS 11? Wij duiken in de mogelijkheden van Slim omkeren.

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Beddit 3 verpakking

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Beddit (for Model 3.0) (gratis, iPhone/ Watch, iOS 9.0+) - De app van Beddit, dat onlangs overgenomen is door Apple, is bijgewerkt met allerlei verbeteringen.
  • Lifesum: Recepten & Dieet Tips (gratis, iPhone/iPad/ Watch + IAP, iOS 11.2+) - Lifesum krijgt een beeldherkenningsfunctie waarmee ingrediënten van gerechten herkend worden.
  • Telegram Desktop 1.0 is nu te downloaden, ook al bestaat de desktop-app al sinds 2013. Nu nog mooier en met custom thema’s.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 januari 2018, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.