iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 17 november 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op vrijdag 17 november 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture: VandaagVlak voor het weekend kwam het nieuws dat Apple’s HomePod is uitgesteld naar een latere datum, ergens in 2018. Eigenlijk jammer, maar tegelijk ook niet zo erg. Het jaar 2017 was toch al volgepropt met producten en we krijgen in december ook nog de langverwachte iMac Pro, de professionele iMac in spacegrijs. Met de winter op komst maakten we een round-up van touchscreen handschoenen voor de iPhone en iPad, zodat je de komende maanden het scherm kunt blijven bedienen zonder te kleumen. Ook hebben we ons artikel over de schermtechnologie van de iPhone bijgewerkt met de nieuwste technologieën, want Wide Color, HDR en Super Retina zijn begrippen die steeds belangrijker worden. Ook kijken we naar de app Pixelboard en duiken we in de vernieuwingen van het smart home-systeem Somfy. Dat en meer vandaag op iCulture!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Apple Developer (gratis, iPhone/iPad/ TV + IAP, iOS 12.4+) - WWDC-app aangepast voor iPhone X.
  • Tweetbot 5 for Twitter (€5,49, iPhone/iPad + IAP, iOS 12.4+) - Tweetbot laat je nu makkelijk terugspringen naar de laatste plek in je tijdlijn.
  • Porsche24 (gratis, iPhone/ Watch, iOS 10.0+) - Een app voor Porsche-rijders.
  • Spotify - Muziek en podcasts (gratis, iPhone/iPad/ Watch/ TV + IAP, iOS 12.0+) - Spotify is eindelijk geoptimaliseerd voor de iPhone X.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 november 2017, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.