Apple Park Visitor Center in Cupertino

Apple Park Visitor Center open voor het publiek: hier zijn de foto’s

Apple Park Visitor Center is op 17 november geopend voor het publiek. Je kunt er shirts, petjes en andere Apple-merchandise vinden. Hier zijn de foto's!

Apple Park Visitor Center in Cupertino

Pak je koffers, boek een vlucht: we gaan naar Cupertino! Het nieuwe bezoekerscentrum op Apple Park is op 17 november geopend. Inwoners van Cupertino konden een dag eerder al een kijkje komen nemen.

Update 18 november: Dit artikel is opnieuw gepubliceerd omdat het bezoekerscentrum nu is geopend. Dat gebeurde onder grote belangstelling, met wachtrijen en de gebruikelijke rituelen van joelen, high-fives en klappen door het personeel.

Apple Park Visitor Center: binnenkijken

Apple Park Visitor Center

Inwoners van Cupertino ontvingen een uitnodiging met de simpele tekst ‘Hello’, die doet denken aan de vroegere Macintosh. Apple opende de deuren op 16 november al voor mensen die in de buurt wonen. Je moest de uitnodiging en foto-ID meenemen, waarop je woonplaats staat.

Op 17 november opende het Visitor Center z’n deuren voor iedereen. Je vindt er merchandise zoals truien, petjes en mokken, die je nergens anders vindt. Het gebouw lijkt op het eerste gezicht wel op een normale Apple Store. Alle huidige Apple-producten zijn er te zien, maar het draait natuurlijk om de speciale producten. Je kunt er ook bekende gezichten tegenkomen, zoals deze medewerkster uit de onlangs verschenen Guided Tour-video van de iPhone X:

Apple Park Visitor Center: medewerker

Het bezoekerscentrum zou volgens schattingen rond de $109 miljoen hebben gekost. Het gebouw is zo’n 1000 vierkante meter groot en bevat een winkel, Caffe en observatiedek. Het is (op het Steve Jobs Theater na) de enige plek die Apple tot nu toe heeft opengesteld voor buitenstaanders. Je kunt er ook koffie, thee en snacks bestellen in Caffe Macs. Dit doe je op een iPad.

Apple Park Visitor Center: koffie in Caffe Macs

Het Apple Park Visitor Center is geen onderdeel van de normale campus. Het bevindt zich aan de overkant van de straat. Wel is er een observatiedek, zodat je van afstand naar het nieuwe kantoor kunt kijken. Daarnaast is er een terras, waar je rustig je koffie of thee kunt opdrinken.

Apple Park Visitor Center: terras

Je kunt er zonder pasje naar binnen, maar je komt niet op de campus zelf en op de parkeerplaatsen (wat bij 1 Infinite Loop wel mogelijk was).

Apple Park Visitor Center: augmented reality-demo

Verder kun je een augmented reality-tour doen van het gebied met behulp van een 3D-model die je in de lobby vindt.

Apple Park Visitor Center: augmented reality-demo van de campus

Wil je er naartoe, dan moet je 10700 N. Tantau Avenue invoeren in je routeplanner, dus niet langer 1 Infinite Loop. Apple is ondertussen nog bezig om de laatste hand te leggen aan de rest van Apple Park, terwijl steeds meer medewerkers de verhuizing naar hun nieuwe werkplek maken.

Revisiegeschiedenis:

  • 2017 - 18 november: Foto's van de opening toegevoegd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 november 2017, 9:30
Categorie Apple
Onderwerp apple park

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.