iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was donderdag 31 augustus 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op donderdag 31 augustus 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoVandaag werd eindelijk de datum van Apple’s volgende iPhone-event bekend en dat is ook voor ons een bijzonder momentje. We kunnen nu onze agenda’s blokkeren, alvast energiedrank voor de 12e inslaan en afspraken voor de komende dagen gaan afzeggen. Want het belooft een groots evenement te worden, met meer aankondigingen dan gebruikelijk. Vandaag is in Berlijn ook de IFA van start gegaan en dat was duidelijk te zien aan de frontpage van iCulture. Zo kondigde Philips HomeKit-ondersteuning aan voor Hue-accessoires, zoals de Motion Sensor, de Tap en dimschakelaar. Ook schreven we over de nieuwe SanDisk iXpand Base, die je iPhone oplaadt en een backup maakt. Nest onthulde vandaag de nieuwe Nest Thermostat E, een goedkopere variant van de slimme Nest-thermostaat. Ander nieuws vandaag was een gerucht dat Apple volgend jaar met een 6,5-inch iPhone met OLED-scherm komt en dat toekomstige Apple Watch-bandjes functieknoppen krijgen. Dat en nog veel meer lees je in deze nieuwe iCulture Vandaag!

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • TicketSwap - (Ver)koop Tickets (gratis, iPhone/iPad, iOS 11.0+) - Ticketswap heeft nieuwe onderdelen in Home, Artiest en Stad zodat je nieuwe festivals kunt ontdekken.
  • Google (gratis, iPhone/iPad, iOS 12.0+) - Bekijk trending zoekopdrachten in je omgeving.
  • Paper by Dropbox (gratis, iPhone/iPad, iOS 11.1+) - Dropbox Paper heeft nieuwe integratietools.
  • bunq (gratis, iPhone/iPad, iOS 11.3+) - bunq Premium-gebruikers kunnen nu een pas aan meerdere rekeningen koppelen. Met de pincode herkent de pinautomaat welke rekening je gebruikt.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 augustus 2017, 22:11
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.