SanDisk iXpand Base voor foto's.

[IFA2017] SanDisk iXpand Base laadt je iPhone op en maakt automatisch een backup

SanDisk komt met de nieuwe iXpand Base, een accessoire waar je zowel je iPhone mee kan opladen als een lokale backup mee kan maken. De iXpand Base maakt de backups via de bijbehorende app.

SanDisk iXpand Base voor foto's.
SanDisk komt met de nieuwe iXpand Base, een accessoire waar je zowel je iPhone mee kan opladen als een lokale backup mee kan maken. De iXpand Base maakt de backups via de bijbehorende app.

SanDisk iXpand Base voor opladen en backuppen van je iPhone

SanDisk, de bekende maker van onder andere SD-kaartjes, heeft al eerder allerlei accessoires in de iXpand-lijn uitgebracht, zoals een hoesje met 128GB opslag. De iXpand Base is het nieuwste accessoire en kun je gebruiken om je iPhone op te laden en tegelijkertijd een reservekopie te maken van belangrijke bestanden. De iXpand Base komt met minimaal 32GB aan opslagruimte (tot een maximum van 256GB), zodat je eenvoudig foto’s, video’s en contactgegevens lokaal kunt bewaren.

De iXpand Base heeft qua design wat weg van een draadloze oplader, maar werkt gewoon via een Lightning-kabel. Het is de bedoeling dat je de Lightning-kabel ‘s nachts in je iPhone steekt. Vanwege het korte ingebouwde Lightning-kabeltje is het het handigst om je iPhone er bovenop te leggen. Als je de iXpand Base-app (link) geïnstalleerd hebt, dan wordt automatisch een backup gemaakt. Foto’s en video’s worden zonder compressie overgezet naar de iXpand Base, zodat je dezelfde kwaliteit behoudt als waarin je de beelden geschoten hebt.

SanDisk iXpand Base voor iPhone.

Je kunt de iXpand Base ook gebruiken om bestanden direct terug te zetten op een nieuwe iPhone of als je verwijderde foto’s of video’s terug wil hebben die nog wel lokaal opgeslagen staan. Wanneer de iXpand Base precies in Nederland verkocht wordt, is nog niet helemaal duidelijk. Bij Amazon Duitsland kun je iXpand Base wel al bestellen vanaf €59,99 voor het 32GB-model. De duurste versie met 256GB kost €199,99.

Via: MacRumors

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 augustus 2017, 17:18
Categorie Accessoires
Onderwerp backup

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.