Raikou, Entei en Suicune in Pokémon Go.

Pokémon Go voegt legendarische Raikou, Entei en Suicune tijdelijk toe aan het spel

De legendarische Raikou, Entei en Suicune zullen tot eind oktober 2017 te vinden zijn in Pokémon Go. Maar let op, want ze zijn regionaal en dus niet overal te vangen bij een Raid Battle.

Pokémon Go krijgt er weer een paar legendarische Pokémon bij. Vanaf 31 augustus tot en met 30 september kun je Raikou, Entei en Suicune tegenkomen in het spel. Maar ze zijn helaas wel regionaal.

Raikou, Entei en Suicune in Pokémon Go.

Raikou, Entei en Suicune

Alledrie zijn ze alleen te verkrijgen door mee te doen aan een Raid. In Europa en Afrika is alleen Entei te vinden, een Fire-type Pokémon. Voor de Electric-type Raikou zul je naar Noord- en Zuid-Amerika moeten gaan en wil je Suicune tegen het lijf lopen, dan moet je voor deze Water-type Pokémon naar Azië gaan. Maar niet getreurd, want na 30 september zullen ze van regio wisselen. Tot 31 oktober kun je ze nog tegenkomen bij een Raid-gevecht, daarna zullen ze weer uit het spel verdwijnen. Je hebt dus twee maanden de tijd.

Het nieuwe legendarische drietal volgt Articuno, Zapdos en Moltres op, die op 31 augustus weer uit de game zullen verdwijnen.

EX Raid Battles

Niantic, de ontwikkelaar van de Pokémon Go-game, gaat ook testen met zogenaamde EX Raid Battles. Voorheen heette dit een Exclusive Raid Battle. Op verschillende plekken zal deze functie worden getest, voordat het wereldwijd beschikbaar komt. Op basis van feedback probeert Niantic de functie te tweaken, waarbij wordt gesleuteld aan de frequentie, tijden, locaties, tijdsduur en de kansen om aan zo’n exclusieve Raid Battle mee te doen. Het idee erachter is dat je na het meedoen aan een normale Raid een uitnodiging krijgt om aan een speciale Raid Battle mee te doen, waarmee je exclusieve Pokémon kunt krijgen.

De eerste uitnodigingen voor de Ex Raid Battles zullen vanaf 6 september worden uitgestuurd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 augustus 2017, 15:22
Categorie Apps
Onderwerp pokemon

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.