iCulture Website van het Jaar

5 goede redenen om op iCulture te stemmen als Website van het Jaar 2017! ⭐⭐⭐⭐⭐

De stembussen zijn helaas gesloten en we duimen op de overwinning!

iCulture is dit jaar opnieuw genomineerd als Website van het Jaar! 🏆 De stembussen zijn helaas gesloten en we duimen op de overwinning!
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

iCulture Website van het JaarHeb je nog niet gestemd op iCulture voor Website van het Jaar in de categorie Nieuws en informatie, dan is dit hét moment om dat te doen. Daarom geven we 5 redenen waarom we graag jouw stem willen hebben.

De stembussen zijn gesloten!

We hopen natuurlijk op ⭐⭐⭐⭐⭐ (vijf sterren) en negens en tienen als waardering voor onze dagelijkse werkzaamheden. Nog niet overtuigd? Dan hebben we 5 redenen om je hopelijk over te halen om je stem uit te brengen.

#1 Small is beautiful
In onze categorie moeten we het opnemen tegen grote nieuwsorganisaties met tientallen medewerkers, zoals Telegraaf, Tweakers, NOS, NU en RTL Nieuws. Dat we met een klein team je dagelijks van zoveel nieuws voorzien is regelmatig flink aanpoten, maar we doen – ook na tien jaar – elke dag nog net zo graag!

#2 Je wil iets terugdoen
We vragen op iCulture niet om geld of donaties en we stoppen geen artikelen achter een betaalmuur. Alles is gratis te lezen en als je met een probleem zit staan we (o.a. op Twitter) altijd voor je klaar, zonder dat er iets tegenover hoeft te staan. Ben je goed geholpen en wil je je waardering uiten? Met een stem help je ons altijd!

#3 We zijn continu aan het sleutelen
Misschien heb je het raketje rechtsboven op de webpagina al gezien (onze changelog). Je kunt daar elke week zien welke technische verbeteringen we aan de website en in de app hebben aangebracht. Ook daarvoor geldt: we hebben geen gigantisch ontwikkelteam tot onze beschikking, dus het lukt niet om alles tegelijk te doen. Maar er gebeurt meer dan je denkt! Vaak zijn die verbeteringen dankzij tips en suggesties van lezers, dus ook daar zijn we erg blij mee.

#4 iCulture is meer dan nieuws
Je kent ons misschien van de dagelijkse nieuwsartikelen over alles rondom Apple. Als je iCulture volgt, blijf je zonder moeite op de hoogte. Maar er is nog veel meer. Met meer dan 1.500 tips, gidsen en uitlegartikelen proberen we je op allerlei fronten te helpen. Of je iCloud-backup nou is mislukt of je wil meer uit je Apple TV halen: we helpen je op weg. Blij mee? Dan zou het geweldig zijn als je ons steunt met je stem!

#5 Omdat je het ons gunt!
We krijgen regelmatig leuke berichtjes binnen van mensen die ons al jaren volgen. Sommige mensen zijn al vanaf het prille begin iCulture-fan (iPhoneclub) en checken al bij het opstaan onze app of website. Daar zijn we natuurlijk beretrots op, dat we in het dagelijks leven van zoveel mensen een rol spelen. Het zou mooi zijn als al die waardering wordt omgezet in iets tastbaars: een prijs die we trots op de redactie kunnen neerzetten en een jaar lang mogen koesteren en daarna verdedigen. Er zijn niet zoveel verkiezingen voor de beste websites en deze willen we dolgraag hebben. Help je mee?

Je hebt tot 26 oktober de tijd om te stemmen, dus doe het meteen even. Jij blij, wij blij. Hadden we al gezegd dat je met je stem automatisch kans maakt op mooie prijzen?

Hoe kan ik stemmen?
Tof dat je ons wilt steunen bij de verkiezing van Website van het Jaar 2017! Via onderstaande link kun je je stem uitbrengen. Daarbij kun je een oordeel geven over de inhoud, vormgeving en navigatie. Ook wordt gevraagd in hoeverre je de website zou aanbevelen bij vrienden en bekenden. Als je voor 26 oktober je stem uitbrengt en via mail bevestigt, doet jouw stem mee. Onze ervaring na meerdere deelnames aan Website van het Jaar is dat je e-mailadres alleen gebruikt wordt om je stem te controleren. Je ontvangt dus gegarandeerd geen vervolgmail van de organisatie.

We hopen natuurlijk dat je ons met jouw stem en hoge waardering (⭐⭐⭐⭐⭐) een hart onder de riem wilt steken! Gun ons die felbegeerde #1 plek! 🏆🏅

De stembussen zijn gesloten!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2017, 16:59
Categorie Achtergrond
Onderwerpen #10jaariCulture, #wvhj, iculture, verkiezingen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.