Bento Stack spacegrijs

Bento Stack is een soort lunchbox voor je Apple-spullen

Met Bento Stack hou je je Apple-accessoires overzichtelijk. Deze 'lunchbox' is geïnspireerd op de Japanse Bento Box en biedt ruimte voor kabels, adapters, Apple Pencil en meer.

De meeste mensen gaan niet meer met een broodtrommeltje naar het werk, maar met de Bento Stack kun je oude tijden doen herleven. Deze ‘lunchbox’ stop je elke dag onder de snelbinder van je fiets (of in je tas), zodat je altijd je Apple-spullen bij de hand hebt. Maar of het echt handig is?

Bento Stack spacegrijs

Bento Stack

Er zijn allerlei manieren om je Apple-spullen mee te nemen. Kortgeleden schreven we nog over de BookBook CaddySack, die eruit ziet als een antiek boek. Hou je meer van moderne spullen, dan spreekt de Bento Stack je misschien meer aan. Deze serie opbergbakjes is niet bedoeld voor in de keuken, maar voor op je bureau. Het design is geïnspireerd op de bekende bento box, de lunchbox van de Japanners. Er is plek voor opladers, je Apple Pencil, Watch-bandjes, kabeltjes en andere losse troep.

In plaats van een flexibele hoes (zoals de CaddySack) kiezen de bedenkers van de Bento Stack dus voor een systeem met bakjes. Er zitten compartimenten in waar je je opladers en andere spullen in kwijt kunt. Twee diepere bakjes zijn bedoeld voor de grote onderdelen, terwijl er ook twee platte bakjes zijn voor horlogebandjes en je Apple Pencil. Als je het allemaal op elkaar stapelt heb je een behoorlijk pakket dat onder de snelbinder moet. Maar je kunt ook een bakje thuis laten, als je bijvoorbeeld geen behoefte hebt om halverwege de dag van horlogebandje te wisselen. Maar zelfs dan blijft het toch een behoorlijk groot ding in je tas. Een paar zakjes of hoesjes voor je Apple-spullen nemen minder ruimte in.

Bento Stack doosjes

Project op Indiegogo
Bento Stack is een nieuw project op Indiegogo, waar je voor $35 kunt meedoen als early bird. Voor verzending naar Nederland of België komt er nog $10 bij. Helaas zijn het dubbelpak en triplepak al uitverkocht. Elk bak heeft aanpasbare tussenschotjes, zodat je ze kunt aanpassen aan jouw accessoires. Het doosje voor de Apple Pencil kan ook worden gebruikt als iPhone-houder.

Ben je niet iemand die met zo’n brooddoos naar het werk gaat, dan zou je de Bento Stack ook thuis kunnen gebruiken om je bureau(lade) wat overzichtelijker in te delen. De eerste exemplaren worden in december 2017 geleverd in de kleuren zilver, spacegrijs en rosegoud.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 oktober 2017, 12:43
Categorie Accessoires
Onderwerp indiegogo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.