Nuzzel app

Nuzzel-app laat nu interessante blogs van LinkedIn zien

De Nuzzel-App laat nu ook nieuws en blogs van LinkedIn zien, zodat je weet wat in je zakelijke netwerk populaire berichten zijn.

Nuzzel, de app waarmee je kunt zien wat je vrienden zoal delen, heeft nieuwe functies toegevoegd. De app werkt nu met LinkedIn en er is ook een nieuwe videofeed, voor als je liever filmpjes kijkt dan artikelen leest.

Nuzzel app

Nuzzel werkt met LinkedIn

Met Nuzzel kun je zien wat jouw directe vrienden en contacten op sociale media delen. Artikelen die mensen leuk vinden, aanbevelen of om andere reden de moeite waard vinden zie je overzichtelijk terug in een lijstje. Bij elk artikel zie je hoeveel vrienden het artikel gedeeld of geliked hebben en je ziet ook aan de profielfotootjes wie dat zijn.

Steeds meer mensen plaatsen hun zakelijke beslommeringen op LinkedIn-blogs en daar speelt Nuzzel nu op in. De app noemde zichzelf ook al ‘News for Busy Professionals’, dus dit sluit er mooi op aan.

Nuzzel en LinkedIn

Als je je LinkedIn-account koppelt met Nuzzel krijg je een persoonlijke aanbevelingslijst van zakelijke blogs, die relevant zijn voor jouw interesses en vakgebied. Nuzzel is een tijdje bezig geweest met intern testen en ontdekte dat er kwalitatief goede verhalen op LinkedIn verschenen. Maar je moet ze wel kunnen vinden tussen alle zelfpromotie en borstklopperij. Je directe contacten gaan je daarbij helpen. Blogberichten die veel worden gelezen en gedeeld komen hoger in de lijst te staan.

Voorheen werkte Nuzzel alleen met Facebook en Twitter en draaide het vooral om ‘dingen waar iedereen over praat’. Maar nu de nadruk steeds meer op serieuze artikelen komt te liggen, is de aansluiting op LinkedIn een vrij logische vervolgstap.

Nieuwe videofeed in Nuzzel

Naast de LinkedIn-koppeling heeft Nuzzel ook een nieuwe videofeed toegevoegd, waarmee je populaire video’s uit je netwerk te zien krijgt. De nadruk ligt daarbij niet op kattenvideo’s en video’s waarbij iPhones kapot worden gegooid, maar veel meer op nieuwsvideo’s van media-organisaties. Die kiezen er steeds vaker voor om nieuws in videovorm te presenteren, zoals bij Mic. Je kunt kiezen uit ‘My Videos’ of ‘Top Videos’, waarbij de laatstgenoemde bronnen bevat die je misschien wat minder vaak volgt. De nadruk ligt op technologie, politiek en cultuur.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 oktober 2017, 12:11
Categorie Apps
Onderwerp nieuws
Devices iPad, iPhone
Software iOS

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.