iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 7 november 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op dinsdag 7 november 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture: VandaagHet komt niet vaak voor dat Apple in de publieke betaversies iets nieuws toevoegt, maar met de vanavond verschenen beta van iOS 11.2 is dat toch het geval. Voor het eerst kunnen de Amerikanen de nieuwe functie Apple Pay Cash proberen. Maar helaas betekent het niet dat Apple meteen de wereldwijde uitrol is gestart. Verder hebben we tips hoe je Face ID kunt gebruiken als je toestel op tafel ligt, kijken we YouTube in een extra hoge resolutie van 1440p en leggen we uit hoe je de Philips Hue-Lampen met een veel goedkopere schakelaar bedient. Dat en meer vandaag op iCulture!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Camera+ iPhone X

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Camera+ Legacy (€5,99 + IAP, iPhone/Watch, iOS 14.0+) - Deze geliefde foto-app is nu aangepast voor de iPhone X.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Navigon 3.0 heeft nieuwe kaarten en nieuwe menu’s.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Met deze nieuwe app kun je de datum van foto’s veranderen. Handig als je een al wat oudere foto wilt meenemen in je Instagram Story of Snapchat Verhaal.
  • PlayStation App (Gratis, iPhone/iPad, iOS 14.0+) - Deze app is opnieuw ontworpen.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Deze Mac-app heeft nu een mini-browser voor tweets.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.