Foto van een vrouw bewerken in Pixelmator Pro.

Pixelmator Pro vanaf nu te downloaden in de Mac App Store

Pixelmator Pro is nu voor de Mac beschikbaar en kost €64,99. Daarnaast wordt gewerkt aan Pixelmator voor iPad en Vectormator, beloven de makers.

Foto van een vrouw bewerken in Pixelmator Pro.

Pixelmator is een van de beste, betaalbare fotobewerkers op de Mac. Met de Pro-versie doen ze daar nog een extra schepje bovenop. De professionele app is vanaf nu te downloaden op de Mac. Voor €64,99 haal je alle functies in huis.

Pixelmator Pro nu te downloaden

De prijs van Pixelmator Pro zal na de lancering wel snel omhoog gaan: je betaalt uiteindelijk $99 als je langer wacht. De makers beloven dat er nieuwe functies aan zullen worden toegevoegd. Voor een eenmalige prijs van $59 (€64,99 in de Nederlandse Mac App Store) heb je dus een goede deal. Veel andere appontwikkelaars kiezen tegenwoordig voor vaste maandbetalingen, maar Pixelmator wil dat de software voor zoveel mogelijk mensen betaalbaar is. Ook wordt er ondertussen hard gewerkt aan Pixelmator Pro voor de iPad en een nieuwe app, Vectormator.

Pixelmator Pro werd in september voor het eerst aangekondigd en is een belangrijke, nieuwe versie van de populaire fotobewerker. In één venster kun je alle bewerkingen uitvoeren, terwijl je bij de huidige versie van $30 te maken hebt met losse, zwevende vensters voor tools en bewerkingen. Pixelmator Pro zal niet meteen Photoshop uit de markt drukken, maar gezien het feit dat veel mensen eigenlijk maar simpele bewerkingen uitvoeren kan het voor een grote groep gebruikers interessant zijn.

Revisiegeschiedenis:

  • 2017 - 29 november: Pixelmator Pro is nu beschikbaar voor de Mac. Het artikel is daarom aangepast en opnieuw gepubliceerd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

17 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.