Pixelmator Pro vanaf nu te downloaden in de Mac App Store

Pixelmator Pro is nu voor de Mac beschikbaar en kost €64,99. Daarnaast wordt gewerkt aan Pixelmator voor iPad en Vectormator, beloven de makers.

Foto van een vrouw bewerken in Pixelmator Pro.

Pixelmator is een van de beste, betaalbare fotobewerkers op de Mac. Met de Pro-versie doen ze daar nog een extra schepje bovenop. De professionele app is vanaf nu te downloaden op de Mac. Voor €64,99 haal je alle functies in huis.

Pixelmator Pro nu te downloaden

De prijs van Pixelmator Pro zal na de lancering wel snel omhoog gaan: je betaalt uiteindelijk $99 als je langer wacht. De makers beloven dat er nieuwe functies aan zullen worden toegevoegd. Voor een eenmalige prijs van $59 (€64,99 in de Nederlandse Mac App Store) heb je dus een goede deal. Veel andere appontwikkelaars kiezen tegenwoordig voor vaste maandbetalingen, maar Pixelmator wil dat de software voor zoveel mogelijk mensen betaalbaar is. Ook wordt er ondertussen hard gewerkt aan Pixelmator Pro voor de iPad en een nieuwe app, Vectormator.

Click here to display content from Vimeo.
Learn more in Vimeo’s privacy policy.

Pixelmator Pro werd in september voor het eerst aangekondigd en is een belangrijke, nieuwe versie van de populaire fotobewerker. In één venster kun je alle bewerkingen uitvoeren, terwijl je bij de huidige versie van $30 te maken hebt met losse, zwevende vensters voor tools en bewerkingen. Pixelmator Pro zal niet meteen Photoshop uit de markt drukken, maar gezien het feit dat veel mensen eigenlijk maar simpele bewerkingen uitvoeren kan het voor een grote groep gebruikers interessant zijn.

Bekijk ook

Pixelmator Pro aangekondigd: nieuw design, nieuwe functies, verschijnt najaar 2017

Fans van Pixelmator opgelet: Pixelmator Pro komt eraan. Pixelmator Pro is een geheel nieuwe app van dezelfde makers als het origineel, maar dan met nieuwe functies en een nieuw simpeler design.

Revisiegeschiedenis:

  • 2017 - 29 november: Pixelmator Pro is nu beschikbaar voor de Mac. Het artikel is daarom aangepast en opnieuw gepubliceerd.

Reacties: 17 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.