iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 5 september 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op dinsdag 5 september 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoOver een week is het alweer zover: dan is het grote iPhone-event. Wat zijn onze verwachtingen van dit iPhone-event? We hebben alles op een rij gezet, zodat jij op de hoogte bent van wat er komen gaat. Ander nieuws vandaag: Apple stopt met het Apple Music Festival, dat na tien jaar aan zijn einde gekomen is. Ook heeft de Rabobank een IBAN-check toegevoegd, zodat je niet meer geld overmaakt naar de verkeerde rekening. En hoe kun je Mac voorbereiden op macOS High Sierra? We praten je bij en laten je alle stappen zien. Dat en nog veel meer in deze goed gevulde iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Shazam voor muziekherkenning met nieuw design.

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Radio 10 (gratis, iPhone/iPad/ TV, iOS 10.0+) - De Radio 10-app is helemaal vernieuwd met een nieuw design.
  • Shazam (gratis, iPhone/iPad/ Watch, iOS 12.0+) - Shazam werkt nu ook als je verbonden bent met het Bluetooth-systeem in de auto.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Soulver is een handige calculator die nu ook werkt met Split View en Slide Over.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 september 2017, 22:05
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.