iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 21 september 2021

Wat gebeurde er op Apple-gebied op dinsdag 21 september 2021? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag.

Vandaag stond natuurlijk grotendeels in het teken van iOS 15. ABN Amro verrasste met een leuke, nieuwe functie waardoor je met je iPhone geld kunt opnemen bij de geldautomaat. Geen pinpas meer nodig! Geselecteerde nationale en internationale reviewers mochten vast aan de gang met de nieuwe iPhone 13-modellen. En Apple is alweer gestart met de volgende betacyclus.

Nieuws en opinie

Deals

Tips en uitleg

Apps

En deze updates wilden we niet onopgemerkt voorbij laten gaan:

  • iMovie (gratis, iPhone/iPad, iOS 15.0+) - iMovie is nu aangepast voor de nieuwe Film-modus op de iPhone 13. Zo kun je nu brandpunten toevoegen, aanpassen en verwijderen en scherptediepte aanpassen. Ook kun je nu ProRes video’s importeren en bewerken.
  • Clips (gratis, iPhone/iPad, iOS 15.0+) - Clips Ook Clips werkt nu met de nieuwe Film-modus van de iPhone 13. Effecten zoals filters, stickers, enzovoorts kunnen nu op die video’s worden toegepast. Daarnaast kan Clips nu overweg met ProRes-video’s.
  • PayPal (gratis, iPhone, iOS 11.0+) - Verkopers kunnen er nu voor kiezen om fooien van kopers te ontvangen voor aankopen via een QR-code.
  • Deezer - Muziek en podcasts (gratis, iPhone/iPad/ Watch + IAP, iOS 12.0+) - Je kunt Deezer nu op afstand bedienen met een ander apparaat, bijvoorbeeld Deezer op je iPhone bedienen met Deezer op je Mac of andersom.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.