iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 21 juni 2022

Wat gebeurde er op Apple-gebied op dinsdag 21 juni 2022? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag.

Vandaag delen we meerdere nuttige artikelen over watchOS 9 met je. Zo lees je in de watchOS 9 FAQ antwoorden op veelgestelde vragen en laten we je zien hoe sterk de Agenda-app op de Apple Watch verbeterd is. Maar er was ook nog nieuws vandaag. Zo kondigde Philips Hue haar zomercollectie van 2022 aan, is er een leuke anekdote opgedoken waarom de eerste iPhone geen kopiëren en plakken had en nog veel meer. Je leest het allemaal in deze iCulture Vandaag!

Nieuws en opinie

Deals

Tips en uitleg

Apps

Deze updates wilden we niet onopgemerkt voorbij laten gaan:

  • Pages (Gratis, iPhone/iPad, iOS 16.0+) - In Pages kun je met de optie Afdruk samenvoegen personaliseerde brieven, kaarten en enveloppen voor meerdere ontvangers aanmaken. Ook kan je Pages-documenten exporteren als TXT-bestanden.
  • Keynote (Gratis, iPhone/iPad/Watch, iOS 16.0+) - Je kan nu ook dynamische achtergronden aan je presentaties toevoegen die continue bewegen. Je kan ook alle dia’s in een samengevouwen groep over slaan (of juist niet).
  • Numbers (Gratis, iPhone/iPad, iOS 16.0+) - De prestaties zijn verbeterd bij het invoegen van rijen en kolommen in grote tabellen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.