iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 18 september 2018

Wat gebeurde er op Apple-gebied op dinsdag 18 september? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

Apple weet niet van stoppen, want een dag na iOS 12 en alle andere grote updates is het alweer tijd voor nieuwe beta’s. Ontwikkelaars kunnen vanaf vandaag aan de slag met iOS 12.1, watchOS 5.1 en tvOS 12.1. Maar ook als je geen ontwikkelaar bent valt er genoeg op iCulture te ontdekken. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar onze tip over AutoFill in iOS 12. Dat en meer lees je in deze iCulture Vandaag!

Opinie, tips en meer

iCulture op Instagram
Volg je ons al op Instagram? We plaatsen daar handige uitlegfilmpjes en zijn voorzichtig begonnen met Instagram Stories! 🙊 → Volg ons hier!

Nieuws

  • iOS 12.1 beta 1 is verschenen, een dag nadat iOS 12 voor iedereen beschikbaar kwam.
  • tvOS 12.1 beta 1 staat voor je klaar als je ontwikkelaar bent.
  • Ook watchOS 5.1 beta 1 is te downloaden voor ontwikkelaars. Hiervan komt geen publieke beta, van de andere beta’s wel.
  • Lees alvast de iPhone XS reviews van diverse media, zodat je ongeveer weet wat je kunt verwachten als de nieuwe toestellen op vrijdag in de winkel liggen.
  • Hoe zit het eigenlijk met de iOS 12 performance, is het veilig om te updaten of is je toestel niet meer vooruit te branden?
  • Er zijn aanwijzingen voor Face ID landscape gevonden in iOS 12.1.

Apps & accessoires

Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.