iCulture default featured image

Reacties voor: De iCulture Web-app – update eind juni 2023

De opvolger van de gestopte iCulture-app
Er is veel gebeurd sinds we hebben aangekondigd dat de iCulture-app gaat stoppen. Sindsdien hebben we hard gewerkt aan onze web-app, zodat deze zo goed mogelijk de oude iCulture-app kan vervangen. In dit artikel vertellen we welke voortgang we in de tussentijd hebben geboekt.
Lees het complete artikel → De iCulture Web-app – update eind juni 2023
Jean-Paul Horn | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 22 reacties

  1. Hoe kom je in een web-app terug naar de vorige pagina? Nu moet dat via ‘home’ …. ‘Nieuws’.

  2. Wanneer is het eind van de app?

  3. Heel veel succes gewenst en vooral hartelijk dank voor de fijne informatie.
    Het blijft leerzaam én genieten.

  4. Hebben jullie al iets bedacht om die overdadige advertenties af te kunnen kopen op de website? Ik zou er graag voor betalen om een overzichtelijke site te hebben net zoals bij de app. Ik hoop dat jullie snel die accounts invoeren met een daaraan gekoppeld abonnement. Ik heb een bloedhekel aan reclame en een optie om dit af te kopen is voor mij een must.

  5. @EOTB: Precies dit! Ik vind de web-app verrassend goed werken en een goede vervanger van de native app. Maar ál die reclame! Om gek van te worden.

  6. Door het verdwijnen van jullie app was ik tijdelijk overgestapt naar jullie collega’s van iCreatemagazine. Deze hebben nog wel een app, maar man man man wat is de kwaliteit van de artikelen daar ondermaats. Dus was ik vandaag bij terugkomst naar iCulture blij verrast dat ik de website als een webapp kon opslaan. Nu inderdaad de reclame nog kunnen afkopen en dan ben ik tevreden. Of ik neem 1blocker.

  7. Origineel geplaatst door EOTB
    Hebben jullie al iets bedacht om die overdadige advertenties af te kunnen kopen op de website? Ik zou er graag voor betalen om een overzichtelijke site te hebben net zoals bij de app. Ik hoop dat jullie snel die accounts invoeren met een daaraan gekoppeld abonnement. Ik heb een bloedhekel aan reclame en een optie om dit af te kopen is voor mij een must.

    Inderdaad, hopelijk blijft het levenslang abbo dan ook geldig en dienen we het niet opnieuw aan te kopen.

  8. Tijdens het toevoegen van de web app is er geen mogelijk om een icon te selecteren die overeen komt met het system theme ( dark mode)

  9. (Red.) Veelgestelde vragen toegevoegd.

  10. @Jean-Paul Horn | iCulture.nl: Wat is het gebaar voor VoiceOver gebruikers? De genoemde veegbeweging werkt bij mij vooralsnog niet.

  11. Hoe zit het met de kosten die gebruikers zoals ik gemaakt hebben om jullie app zonder advertenties te gebruiken.
    Krijg nu niet de indruk dat de webversie zonder spamberichten getoond gaan worden.
    Of heeft iedereen nu €18,99 weggegooid?

  12. Ik heb een tip voor iCulture. ( misschien weten jullie het ook wel al) Ik kwam hier achter toen ik de app van budgetfood op mijn gsm zette uit de App Store. Dit bleek namelijk geen echte app maar een web app, of zoals ik het zie, en snel koppeling naar de website. Dit kan iCulture dus ook doen toch iets blijven aanbieden in de App Store, ook al is het feitelijk geen app.

  13. @Jean-Paul Horn | iCulture.nl: idd vindbaarheid plus mogelijk makkelijker voor sommigen ( want het gaat automatisch) die niet weten hoe een snelkoppeling te maken. Volgens mij is dat namelijk gewoon wat het is, wordt nu plots web app genoemd, maar dat is plots een andere naam geven zoals apps op de Watch plots complicaties noemen.

  14. @Jean-Paul Horn | iCulture.nl: Helaas Jean-Paul, dat werkt niet. Wellicht kun je het testen.
    Overigens werkt de webapp geweldig!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.