Reacties voor: iCulture peilt: welke Apple Watch heb jij gekocht?

De Apple Watch is eindelijk in Nederland verkrijgbaar. Welke Apple Watch heb jij gekocht en waar heb je dat gedaan? We proberen er achter te komen in een nieuwe editie van iCulture peilt!
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 121 reacties

  1. Ik heb de 42mm sport versie in space gray. Deze heb ik een aantal weken geleden gekocht bij de Dover Street Market in London. Onlangs heb ik ook nog het blauw magneetleren bandje gekocht in New York in de 5th Ave store. Erg tevreden mee!

  2. @Dennis Vermeulen: 42mm Watch Sport wit. Sinds gisteren, gekocht in Barcelona. Duurde 2 minuten, geen rij. Over 2 weken een extra bandje in Orlando kopen.

  3. Zit nu precies in het vliegtuig naar Thailand!! 🙂 kan hem nu niet in Nederland kopen:( maar hoorde wel dat de Apple watch nu ook precies in Thailand is uitgekomen… Even kijken of ik hem daar kan halen

  4. Vier weken geleden heeft mijn dochter de 38 mm sport met witte band voor haar en mijn vrouw van Oberhausen mee gebracht! Week nadien in duitsland de 42 mm voor haar vriend in Duitsland online besteld en afgehaald via afhaalpunt!

  5. In Amerika de Apple Watch Sport 42 mm Space Gray gekocht. Moet alleen nog worden opgehaald door mijzelf op vakantie komende maand. 🙂

  6. Nog even wachten op de eerste goede golf app zodat het mijn golf horloge, fitness en hardloop hartslag meter kan vervangen.

    Wil dan voor de space gray sport met zwart bandje gaan 🙂 misschien zelfs Apple watch 2 😕

  7. Ik zie ff geen link naar poll in de app. Ook op mobiele site geen link (ook artikel nog niet)
    (Red.) Nu hersteld.

  8. Geen, vind ze gewoonweg veel te duur.

  9. Sport 42mm space grey!
    Voor de actieve levensstijl en toch ook de wat zakelijkere uitstraling.
    AMAC Utrecht, kleine rij, deze was voor 9u alweer weg.

  10. Netals Maikel : te duur

  11. Vandaag 2 Apple watch sport 42mm aangeschaft!!

  12. Bij iCentre Amstelveen geweest. Stond een persoon of 30 uiteindelijk bij opening om 08:00 uur. Personeel had het goed geregeld ondanks de kleine winkel. Iedereen werd voorzien van koffie. Bijna elke Watch was op voorraad net als laders en bandjes. Top geregeld.

  13. Geen, en ga er ook geen kopen.

  14. Nog geen.
    Ik weet het nog niet, gaat me dit hetzelfde gevoel geven toen ik mijn iPhone 6 en Mini iPad gaf? Ben er nog niet uit. Ik vind het een prachtig stuk techniek, daar valt voor mij niet over te twisten, uiterlijk ook erg mooi. Maar is het nuttig genoeg om aan te schaffen??

  15. Gekocht in de Duitse online Apple Store en laten afleveren in Duitsland.
    Was er binnen een week.

  16. @shardphoenix: golfshot is goed!

  17. 4 weken geleden in Duitsland opgehaald. Inmiddels helemaal aan gewend, werkt super! Aanschaf prijs blijft een verbazingsmoment als ik vrienden en familie er over vertel.

  18. Ik wacht op de volgende versie. Op dit moment vind ik de prijs nog te hoog voor de huidige versie. Mocht ik hem wel gekocht hebben dan zou ik gaan voor de 42mm space grey.

  19. De directe link naar de poll staat nu ook in het artikel voor mobiele gebruikers. Sorry!

  20. Zoals velen volgens mij, de Sport Space Grijs 42mm.
    Lekker lui vanuit bed besteld even na 7.00 uur vanochtend. Wordt a.s. dinsdag al geleverd. 🙂
    Al eerder gepast in de Apple Store in San Francisco.

  21. Ik had de wekker gezet om naar de Xando in Nijmegen te gaan, maar ik heb toch maar gepast. Ik vind het wel veel geld voor een (nog) nutteloos ding.

  22. Ik heb de Apple Watch Sport 42mm black gekocht! (Of althans hij is besteld)

  23. Kan je ook al apple watch bandjes kopen in de apple store Amsterdam?.

  24. Enkele weken geleden in Duitsland gekocht. 42mm sport. Space Grey.
    Mooi ding! Bellen via horloge gaat soms al ongemerkt.. ( als je alleen bent (-; )

  25. Heb net gebeld met de Apple store Amsterdam hij zei welk model wil je? Ik zei de space grey sport. Ah 42mm neem ik aan?

    Ik zit echt met het dubio welke grote ik moet nemen.. maar kennelijk is het aardig standaard dat 42mm voor de mannen is?

  26. Nog geen. Wel alvast een spaarpot gemaakt voor de Apple Watch 2 (hopelijk) volgend jaar. Heb ze wel al gezien in Duitsland en het viel op hoe klein de 38mm is. Als ik nu moest kiezen zou het de 42mm Stainless Steel met klassiek zwart bandje worden.

  27. Ik heb de 42 mm staal met wit en zwart sportbandje. Gekocht in Londen eind april. Dover market street. Algemeen zeer tevreden.
    Wat is goed: goede stappenteller, korte sms/mail ontvangen en sturen, volgende afspraak in de agenda op de watch, routebegeleiding, korte nieuwsberichten ontvangen via NOS/telegraaf/Google, verschillende frontjes, Siri oa voor bellen in de auto, wekker zetten, vormgeving.
    Wat is minder: externe apps dit gaat soms erg traag, geen gps, voor hardlopen iets te weinig informatie.

    Ik gebruik de watch dagelijks en zou de watch niet willen missen. Gebruik hem wel voor hardlopen, maar heb dan ook mijn Garmin sporthorloge om aan de andere pols. Batterijduur geen enkel probleem, wel iedere avond opladen. Denk dat de watch met updates alleen maar beter gaat worden!

  28. Apple Watch Sport 42mm spacegrijs aluminium. Vanochtend vanuit Mimizan, Frankrijk besteld. Dinsdag wordt hij in Groningen afgeleverd.

  29. @Thomas: paar weken geleden zag ik een medewerker in de Apple store Haarlem met een Apple watch space grey 42 mm. Ik vroeg aan hem of hij de 38 mm had, maar hij zei de 42 mm. Ik was aardig verbaast omdat de 42 mm best klein oogde, dus voor mannen denk ik dat de 42 mm meestal de beste optie is.

  30. Geen gekocht. Zie de toegevoegde waarde niet echt en voor een speeltje vind ik hem toch echt te duur voor wat je ermee kunt.

  31. @jeroen: Heb je de Watch absoluut nodig? Nee

    Kan ik inmiddels zonder (6 weken in bezit)? Nee

    Ik grijp veel minder naar mijn iPhone 6 plus, omdat je direct ziet, of een e-mail, sms of app de moeite waard is om verder te lezen of te beantwoorden. Ook ” breaking news” direct kort in je schermpje.

    Favoriete app gebruik: muziek, activiteit, afstandsbediening, agenda, herinneringen, passbook, NOS

  32. Origineel geplaatst door Dick de wit
    Zie de toegevoegde waarde niet echt…

    De “toegevoegde waarde” zit waarschijnlijk in de “belasting over de toegevoegde waarde” (BTW). En die is, afhankelijk van het land, redelijk hoog.

  33. Heb een een aantal weken geleden in Duitsland besteld zou 6 tot 8 weken duren dat werden er uit eindelijk maar 3 moest hem dan ook ophalen in Duitsland bij familie waar ik hem heb heen laten sturen want helaas was het niet mogelijk hem naar Nederland te sturen maar wel super tevreden mee Gervais de 42mm spacegrey met zwarte band geworden

  34. geen. Ik wacht op volgende versie. En dan wordt het waarschijnlijk sporteditie met witte bandje of tegen die tijd heeft Apple andere opties.

  35. Te duur voor een “prototype”.

  36. Binnen 8 maandjes met mijn verjaardag de 42 mm sport grijs . Hebben we nog tijd om te sparen

  37. AW sport 42mm space grey

  38. Ik heb er geen gekocht en ga dit ook niet doen.
    Ook de volgende versie zal ik w.s. niet kopen.
    Ik vind het te duur en veel weinig bijdrage (nog)

  39. Apple Watch Sport space grey met zwart bandje.
    Gekocht in Hong Kong, scheelde me toch minimaal 70 Euro met kopen hier in Shenzhen (China).

  40. Geen een,te duur en geen toegevoegde waarde!niet de eerste versie in iedere geval!te veel bugs en te weinig batterij duur verder niet waterdicht en dat voor een sporthorloge😳😳😳!zonde van je geld mensen!

  41. @Fabian: Meen je!
    Ik heb laatst een vriend gezien die de 38mm had. Toen ik hem zag dacht ik lijkt wel speelgoed, maar toen ik hem omdeed leek hij perfect te passen om mijn pols (qua formaat). Maar nog geen kans gehad om de 42mm te zien.. dusja ik wacht verstandig tot volgende week om hem te zien denk ik.

  42. Ik rol net mn bed uit in spanje, weet een van jullie of de mediamarkt in spanje ze verkoopt?

  43. Nog geen… Staan er zometeen genoeg te koop op marktplaats van lieden die achteraf het nut van die watch niet inzien en hem eigenlijk achteraf oerlelijk vinden als sieraad (horloge)

  44. Paar weken geleden originele Pebble gekocht voor 99 euro. Die doet precies wat ik van een horloge wil.

  45. @yonathan: Duur, maar zeker toegevoegde waarde.
    Geen enkele bug tegengekomen (6 weken in bezit).

    Batterijduur is prima. Gaat bij mij met gemak 24 uur mee en weer volledig opladen duurt 2 uur.

    Apple zegt spatwaterdicht, maar horloge is gewoon volkomen waterdicht. Eeen keer vergeten af te doen met douchen was geen enkel probleem.

    Zonde van je geld is heel persoonlijk, dus ook dat geldt niet voor iedereen. Ik vond en vind het in ieder geval niet zonde van mijn geld.

  46. Als ik poll moet geloven dan heeft Apple vandaag goede zaken gedaan met de verkoop van de Apple Watch Edition.

  47. Nog niet, ik twijfel. Ik wacht denk ik nog even en wie weet haal ik eerst wel 1 van marktplaats voor een mindere prijs. Ben nog erg in dubio wat te doen. Ook is er een kans dat ik eind dit jaar nog naar het buitenland ga. Wie weet haal ik hem daar dan wel.

  48. Als de batterij 36 uur mee gaat koop ik er een.
    Nu is hij al leeg als ik nog aan het werk ben. Dat Is waardeloos.

  49. Geen.
    Zou niet weten wat ik ermee moet behalve m’n macbook beschadigen met de sluiting.

  50. Waar ik een klein beetje moeite mee heb is de graaicultuur tegenwoordig (en niet alleen van Apple). Een ver over de top prijs voor dit gadget zonder echt nieuwe functionaliteit is te absurd. Gezien de prijspolitiek van Apple zullen de opvolgers nog duurder worden. Dus wat mij betreft never een Apple Watch als dit prijsniveau zo blijft.

  51. Nog geen.

    ontwerp spreekt me nog niet echt aan, had liever iets ronds gezien
    First gen, normaal ga ik meteen mee maar bij deze productcategorie sla ik even over totdat het meer volwassen is.
    Prijs nog niet in balans

  52. Ik wacht nog wel even tot het een bruikbaar product is, en er wél mooi uitziet.

  53. Geen. Ga er ook geen kopen. Veel te duur en daarbij de accu duur valt ook tegen. Nu dan iedere dag opladen. Over 1 jaar 2 a 3 keer per dag?

  54. Origineel geplaatst door lab dude
    Geen. Ga er ook geen kopen. Veel te duur en daarbij de accu duur valt ook tegen. Nu dan iedere dag opladen. Over 1 jaar 2 a 3 keer per dag?

    Wat lab dude zegt.

  55. Grappig, al die reacties van mensen die er geen hebben maar wel claimen dat de batterijduur tegen valt. Nou, doe gerust 2 dagen met de mijne (AW42SS WSB, 2 maanden in bezit).

  56. De vraag is welke heb je gekocht. Pfff, dat is dus al te lastige materie voor de meeste hier.

    Iemand ervaring bij Xando in Nijmegen? Veel modellen te koop?

  57. Ik heb mijn 42 mm rvs met Milanese loop in Den Haag gekocht, onderweg naar het station in Venlo via jullie link een afspraak kunnen maken voor 11.15 uur…
    Ik was aanwezig bij de opening van de winkel waar gejuich en een applaus klonk. Ik was keurig op tijd aan de beurt en de aankoop verliep soepel, leuke medewerker. Na de aankoop heb ik hem in de winkel met hulp van Mark geïnstalleerd. Het bandje zit echt heel soepel, toen ik bij mijn Seiko horloge een nieuw bandje gaf gekocht duurde het enkele dagen voor hij lekker zat maar deze voelt nu al gewoon alsof hij daar hoort….
    Kortom, ik ben heel happy met mijn Watch!

  58. Heb de mijne 3 weken geleden besteld in de Duitse online store. Afgelopen maandag netjes thuis afgeleverd. Een 42 mm space grey sport edition. Batterij gaat 2 dagen mee.

  59. Week of 6 geleden gekocht en onlangs weer verkocht. Terug naar Pebble steel. In de praktijk is deze beduidend gebruiksvriendelijker. Bij een Smartwatch gaat het mij om notificaties en horlogefunkties (!!!). IWatch is een prachtige gimmick maar knap onhandig gebleken. En ik ben niet de enige die er zo over denkt in mijn kringen. Mooi, trendy, maar uitermate beperkt en na korte tijd zelfs een bonk ergenis.

  60. Ik ben vandaag naar Xando in Nijmegen geweest, ik was daar om 10:30 en er was nog voldoende op voorraad.
    Ik ben heel attent geholpen, maar ben toch zonder watch weer vertrokken.

    Ik mocht veel passen, maar helaas de gekleurde sportbandjes niet.

    De combi die ik graag zou willen hebben is een aluminium watch met een bruin (lederen) bandje. Die mag eventueel nep zijn.

    Nu was het dilemma koop ik een grijze sport dat vind ik het eventueel nog te kopen bandje daarbij niet mooi staan.

    Of koop ik zo’n (niet zo’n mooi kleurtje, voor het bandje dat nog niet eens bestaat….

    Kortom ik wacht nog ff, het moet (vind ik ) ook mooi staan, je gaat het tenslotte elke dag dragen.

    De watch met lederen bandje vind ik trouwens prachtig, maar toch te duur.

  61. 3 Weken geleden in Apple Store Sydney gekocht (42mm sport), was best nog moeilijk was ‘s ochtends uitverkocht en ‘s middags slechts 1 exemplaar beschikbaar…

  62. @Martijn: Wat doe je er dan in vredesnaam mee? Aan het eind van de dag heb ik nog 50%! accu.

  63. Vanmorgen gelijk besteld in de apple store. Jammer dat de releasedatum op vrijdag gezet is, en er besloten is op maandag ook maar niet meer te bezorgen. Ik moet dus tot dinsdag wachten.

    Stainless steel voor mij, goedkoopste band gekozen, ik kijk wel even wat er wat dat betreft op de markt gaat komen.

  64. OT: Kan iemand van de WATCH dragers mij vertellen hoe de leesbaarheid van het schermpje is in vel zonlicht?

  65. Las net iemand die vertelde dat hij in het vliegtuig naar Thailand zit. Ik even zoeken op de Thaise site, 15500 Bath, omgerekend: €416,69. Apple licht ons weer eens op…

  66. Apple watch gekocht, 42 mm met Milanese loop. Wauw. Zo mooi

  67. Ik wacht even af, ik ga er 1 krijgen. In ieder geval 42mm alleen weet ik nog niet welke kleur het gaat worden :-).
    Hij wordt automatisch thuisgestuurd!

  68. Sport zilver met blauw bandje (en extra zwart bandje, die draag ik) omdat die het snelst geleverd werd in Duitsland. Oh ja en 42 mm
    Batterij is perfect, eind van de dag vaak nog op 65%
    Echt blij mee.

  69. Origineel geplaatst door Joost
    Las net iemand die vertelde dat hij in het vliegtuig naar Thailand zit. Ik even zoeken op de Thaise site, 15500 Bath, omgerekend: €416,69. Apple licht ons weer eens op…

    BTW enz komen er nog bij 😉

  70. Origineel geplaatst door Ralph
    Paar weken geleden originele Pebble gekocht voor 99 euro. Die doet precies wat ik van een horloge wil.

    Ik ook, werkt subliem en is een uniek stuk, niet een andere smart watch lijkt erop.

  71. Origineel geplaatst door MLVC
    Grappig, al die reacties van mensen die er geen hebben maar wel claimen dat de batterijduur tegen valt. Nou, doe gerust 2 dagen met de mijne (AW42SS WSB, 2 maanden in bezit).

    +1

    Ik snap het ook niet.. Is dat gewoon jaloezie? Iedereen die er echt een heeft zegt dat ie lang meegaat. Iedereen die er geen heeft zegt van niet.. Wie moet je dan geloven?

    Jammer voor de mensen die de negatieven dingen horen van mensen die er geen hebben en maar wat verzinnen.

    Daarnaast snap ik de ophef niet.. De iPhone zelf is echt veel eerder leeg dan de Watch (met BT aan) dus opladen moet je toch een keer

  72. Origineel geplaatst door Knarf
    OT: Kan iemand van de WATCH dragers mij vertellen hoe de leesbaarheid van het schermpje is in vel zonlicht?

    Leesbaarheid in fel zonlicht is inderdaad een minpunt (Staal, 42mm, Milanese band).
    Ik kies dan een klok met zeer grote wijzers of cijfers, zodat de tijd in ieder geval af te lezen is.
    Ik scherm met mijn hand het schermpje af bij fel zonlicht, om overige meldingen, apps en glances beter te kunnen lezen.
    Onder normale en donkere omstandigheden is het schermpje wel prima af te lezen.

  73. Geen, en ben het ook nooit van plan te gaan doen. Voor 5 euro heb je op de markt een horloge die jaren meegaat en niet opgeladen hoeft te worden. Bovendien hebben deze horloges een fantastische feature waar de Apple Watch nooit aan kan tippen: ze leiden je niet af!!!!

  74. …model niet spannend, te weinig zinnige functionaliteit met concrete meerwaarde…Wacht AW versie 2…

  75. Voor mijn gevoel is deze Watch al een tijd op de markt, dus ik wacht maar lekker op de Apple Watch twee, zal denk ik niet al te lang duren. Daarnaast is de prijs nu nog gewoonweg te hoog.

  76. Nu 2 weekjes de 42mm sport met witte bandje om de pols. Ben er super tevreden mee. Met de halve familie naar Dusseldorf afgereist om hem daar te halen. s’ochtends online besteld, tijd van ophalen gekozen en op ons gemakkie naar Dusseldorf. Ondanks de hitte, was het absoluut waard. De 38mm was voor mijn pols absoluut te klein.

  77. Origineel geplaatst door Maikel
    Geen, vind ze gewoonweg veel te duur.

    Ze schieten door bij apple. Ik zag een stalen schakelbandje dat kost € 499,- moet ik nog iets aantoevoegen ? Bespottelijk gewoon.

  78. @Ed Hulstein: Nee je hoeft hier niks aan toe te voegen 😂

  79. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  80. 42mm sport, space gray, 13 juli, Sydney, Australië, Apple Store, George St.

  81. Apple Watch Milanese loop 42mm.
    Gekocht via Duitsland maandje geleden.

  82. Ik had een 42 mm spacegray sport gereserveerd bij Apple store in Haarlem. Had ze alleen nog nooit live mogen bekijken. Best een mooi ding maar uiteindelijk vond ik de stalen Apple Watch toch beter passen (meer keuze qua bandjes en past ook wat beter bij nettere kleding). Gekozen voor het standaard model met zwart sportbandje.

    Wat echt opviel: er was ruim voorraad. Ik denk dat je nu nog zo binnen kan lopen en direct een exemplaar meenemen. Het was ook absoluut niet druk. Niet te vergelijken met de lancering van de iPhone.

  83. Ik zit nog te twijfelen de Apple watch nu al kopen of wachten op de Apple watch 2…. Iemand advies?

  84. @Niek: dat is het voordeel van een sport watch. Leesbaarheid in zon perfect!

  85. @Thomas: 38 mm is echt klein voor de meeste mannen polsen. Bij mijn collega lijkt 42 mm nog klein. Bij mij (gemiddelde pols) perfect

  86. Geen wacht gewoon op de iphone 6s 200 € erbij ongeveer en je hebt weer de nieuwste !!!??

  87. Geen, ga er pas 1 halen zodra er GPS in zit voor het hardlopen met Map. Het is ook wel leuk als je runs doet in het buitenland als je de map kan terug zien.

    Voor de rest wel mee gespeeld in Oberhausen. Het is een mooi Horloge, scherm is zo mooi qua resolutie! Heel lang getwijfeld maar toch niet gedaan ivm geen GPS.

  88. @rick: Rick, Ik zou hier niet op wachten GPS gaat er echt niet inkomen. Vreet batterij namelijk. Weet ik van mijn golfhorloge. Gebruik mijn AW nu als golfhorloge, werkt prima mer mijn iPhone.

  89. Dat je wilt wachten totdat er GPS in zit, vind ik zeker een goed argument. In tegenstelling tot het constant roepen wat de toegevoegde waarde nu eigenlijk is. Geef dan aan wat je mist in deze smartwatch.

  90. @Ger: Dan is het makkelijk dan komt er geen Apple Watch. Ik ga niet en met toestel en klokkie omlopen.

  91. AppleWatch vanmorgen gereserveerd op de Apple website en afspraak gemaakt voor vanmiddag in de AppleStore Amsterdam. Vriendelijke maar rommelige afhandeling daar wel: aanmelden bij nr1, uitleg door nr2, watch personaliseren bij nr3. Wel helemaal blij en tevreden met mijn watch naar huis.

  92. Origineel geplaatst door charis
    Dat je wilt wachten totdat er GPS in zit, vind ik zeker een goed argument. In tegenstelling tot het constant roepen wat de toegevoegde waarde nu eigenlijk is. Geef dan aan wat je mist in deze smartwatch.

    Is Apple in deze niet de partij die innovatief te werk zal moeten gaan en dat de klant voor een hoop geld moet aanbieden?

  93. Ik heb de eerste 30 post gelezen en ongeveer 20 x “geen” gelezen, 8 x ” ik had hem al” en 2x ” ik heb hem vandaag gekocht”

    Zegt een hoop over de late release in Nederland en de gewildheid van de Apple watch in het algemeen.

  94. Ik heb de Sport 42mm spacegrijs, deze is in de directe zon van 18u perfect af te lezen met brightness nog op 50%.

    Laadtijden vallen mij erg mee, fantastische interface. Het werkt allemaal uitstekend. Ik ben benieuwd hoe mijn dagelijkse workflow wordt verandert.

  95. Vanochtend 42mm Space Grey Sport aangeschaft bij de A-Mac, Rotterdam. De watch voelt heel erg licht en de notificaties zijn zeer subtiel! Dik tevreden mee. Leather Loop band in het zwart staat er ook goed bij, vind ik.

  96. Weet iemand via welke partij Apple de watch levert?

  97. @Ed: Dat wist ik.
    Maar ik heb bewust gekozen voor de stalen uitvoering, omdat het glas krasbestendiger is en ik de stalen met Milanese band het mooiste vind

  98. @Daan: UPS als je dat bedoeld. Zojuist verzendbevestiging binnen, misschien morgen al geleverd?

  99. @Alfred j. Kwek: Nee, dat zegt meer over de personen die gereageerd hebben. De vraag was namelijk WELKE

  100. Ik heb hem vanmorgen gekocht bij Amac in Den Haag. Ben als een vorst behandeld. Kn hem zo meenemen. Geen wachtrij. Voldoende personeel aanwezig. Heb wel gebruiksaanwijzing gedownload. Bijgesloten instructie is duidelijk maar summier.

  101. space gray 42mm al enkele weken in bezit, top ding! Berichtjes telegraaf, NOS, Facebook, whatsapp, bellen, en ook nog de tijd! Geen spijt, zeker waar voor de euro’s

  102. Space zwarte roestvrijstalen versie. Belachelijk veel geld maar die vind ik het mooiste. Word pas 30 juli geleverd 🙁

  103. Ben zo gewend aan het always on van de Pebble Steel dat ik opnieuw ga kiezen voor de Pebble Time Steel. Ik wil gewoon uit elke hoek kunnen zien hoe laat het is of een korte notificatie lezen zonder mijn arm opzichtig te moeten draaien en opheffen.

  104. 5 weken geleden 42mm zilver sport met witte band geleverd uit Duitsland. Via huifkar.de is super gegaan en ben uiterst tevreden over de watch.

  105. Ik heb de Apple Watch Sport 42mm zilver op 5 juni in de Duitse apple store gekocht.

  106. Ik heb de SpaceGrey sport 42mm besteld.
    Hij is al verzonden maar komt volgens DHL maandag pas aan. Das dan weer jammer……

  107. 42mm sport met extra zwart bandje. Bij de amac op de Lijnbaan gekocht om 19:00, toen was er nog een aardige voorraad 🙂

  108. Al 9 weken een trotse eigenaar van een AW spacegrey 42MM. Werkt echt briljant iedereen die beweert van niet weet niet waar die over praat want dan zou je zoiets namelijk nooit zeggen. En alles wat je “mist” is opgelost in Watch OS 2! Bij het begin deed ik er met gemak 2 dagen mee, en het valt me op dat hij “leert” hoe je ermee omgaat en nu red ik bijna 3 hele dagen!! Ik heb er verder ook mee gezwommen in zwembaden en douche ik er elke dag mee dus dat hij zogenaamd niet waterdicht is, is pure onzin! Als je het niet zelf heb ervaren hou dan gewoon je mond dicht en laat mensen die hem wel willen kopen er gewoon plezier van hebben.

  109. Gisteren de AW 42mm spacegrey met zwart sportbandje besteld.

    Toen die werd gelanceerd zwoor ik om hem niet te kopen en heb ik een traditioneel horloge gekocht. Maar na het zien en testen in Berlijn ben ik toch overstag gegaan.

    sporten (gezondheid);
    agenda meldingen;
    routemeldingen;
    snel reageren op mails en berichten.

    Vrijdag besteld en maandag wordt die al geleverd dus een dag eerder als gepland. Ik ben benieuwd!

    Bedankt voor de vele update iCulture!!! Goed bezig.

  110. @Rens: Sja zoals je kunt zien moet het uit Brussel komen. De mijne is om 2.43 uur verzonden naar Nederland. Dan is maandag nog niet eens zo verkeerd, zeker als je wist dat het dinsdag zou worden (bij bestelling werd dat aangegeven).

    Dus jammer? Je krijgt het een dag eerder ……..

  111. @kanniet: DHL Express (in mijn geval).

  112. Ik heb er 4 weken 1 gehad gisteren verkocht met 25€ verlies (heerlijk de 2e hands waarde van Apple) Vond het eerst helemaal super en dacht niet meer zonder te kunnen, maar werd op een geven moment vervelend. En niet meer boeiend. Ik ben echt niet van de straling aanstellerij maar ik had vaak het idee dat ik er toch last van had. Raar gevoel in mijn arm vooral als die wat strakker zat bij het sporten. Hartslag meeting waardeloos tijdens het sporten (kracht) gaaf die soms 62 aan 😳Misschien dat ik de 2 nog eens ga proberen maar denk het niet. Hou het liever bij mijn Submarinier!

  113. @Mark: Ik zwoor ook hem niet te gaan kopen, en vond het zelfs jammer dat Apple dit product op de markt bracht. En na het 4 weken dragen van de Watch denk ik er weer zo over 😢😎

  114. Origineel geplaatst door Frits
    Nee, dat zegt meer over de personen die gereageerd hebben. De vraag was namelijk WELKE

    Nee hoor, de vraag was tweeledig. Welke èn waar, met bovendien op beide meerkeuzevragen de optie ‘geen’ te kiezen. Jouw vergissing geeft echter wel aan dat de (nu al) 47% ‘geen’ op de vraag ‘welke’ waarschijnlijk nog geflatteerd is, zeker afgaande op de kop zullen veel niet-kopers al bij voorbaat afgezien hebben van invullen van de poll.

    Op een site waar verreweg de meeste lezers toch bovengemiddelde affiniteit met Apple hebben geeft dat wel degelijk te denken over de gewildheid iha van de wtch. Als zelfs daarvan bijna de helft van degenen die überhaupt aan de poll hebben meegedaan niet geïnteresseerd is dan voorspelt dat niet veel goeds voor het (gebrek aan) enthousiasme onder een breder publiek…

    Dick de Wit slaat de spijker op zijn kop, ik had het niet beter kunnen zeggen:

    Geen gekocht. Zie de toegevoegde waarde niet echt en voor een speeltje vind ik hem toch echt te duur voor wat je ermee kunt.

  115. Vorige maand in Lafayette gekocht in Parijs. Eerst gepast en kon er meteen een meenemen 🙂

  116. Origineel geplaatst door yonathan
    Geen een,te duur en geen toegevoegde waarde!niet de eerste versie in iedere geval!te veel bugs en te weinig batterij duur verder niet waterdicht en dat voor een sporthorloge😳😳😳!zonde van je geld mensen!

    Gebruik hem nu al 2 maanden en nog geen 1 bug gehad. Elke avond nog tussen de 45 en 65% over… En ipx7 waterdicht heb hem onder de douche ook gewoon om.

    Origineel geplaatst door wallwatcher
    Geen, en ben het ook nooit van plan te gaan doen. Voor 5 euro heb je op de markt een horloge die jaren meegaat en niet opgeladen hoeft te worden. Bovendien hebben deze horloges een fantastische feature waar de Apple Watch nooit aan kan tippen: ze leiden je niet af!!!!

    Mijn apple watch mij ook niet hoor. Alleen wanneer ik hier zelf voor kies…

  117. Besteld en geleverd in Frankrijk, daarna per koerier naar België laten brengen. Koste me 2 ribben uit mijn lijf en een maand bokes met choco, maar nog geen moment spijt gehad!

  118. Wekkertje gezet en om 07:01 een pas afspraak en reservering gemaakt bij de Apple Store in Den Haag.

    Om 10:00 was er wel wat chaos en men was slecht voorbereid op de ogenschijnlijk niet verwachte drukte. Een van de medewerksters gaf ook aan dat het in Den Haag veel drukker was dan in Amsterdam. Toch knap hoe ze dit al wist slechts 10 minuten na de opening.

    Om 10:30 mooi op tijd de pas afspraak gedaan en door de drukte helaas niet gelijk het horloge mee kunnen nemen. Om 13:30 teruggekeerd voor m’n afhaalreservering van 13:45. Toen was de meeste drukte al voorbij en mocht ik direct doorlopen.

    Nu 24 uur verder met de space grey 42mm Watch Sport ben ik best wel tevreden. Het doet bijna alles volgens de verwachtingen. Het enige wat niet werkt is het doorgeven van de heartrate sensor aan de 3rd party apps. Dit blijkt een probleem te zijn waar alle apps last van hebben.

    Ze zeggen dat het aan apple ligt, Apple beweert uiteraard andersom. De hartslag wordt namelijk netjes gemeten en in healthkit gezet, ze lezen het daar alleen niet uit. Ik ben benieuwd hoe dit in een toekomstige versie wordt opgelost; Geeft Apple toegang tot de hartslagmeter, of nemen de 3de partijen genoegen met het uitlezen van healthkit?

  119. Gisteren om 6:02 de 38 mm sport met witte band gereserveerd. Later die ochtend opgehaald in de store in Den Haag. Personeel supervriendelijk en nog weinig ingelezen merkte ik (of ik had net pech). Gelijk ook zwarte band erbij gekocht; dat had ik me vooraf al voorgenomen en is mooie combi.Ik had al eens Motorola geprobeerd en vond gebruik en interface een drama. Dat heeft Apple toch weer briljant gedaan vind ik. Het werkt voor mij perfect en ik zie en ervaar direct de toegevoegde waarde (sport/tijd/notificaties/beknopt nieuws/weer en koersinfo). Ik had al geruime tijd Nike fuelband; dit voelt als extra luxe versie. Het met dicteer functie reageren op berichten werkt heel nauwkeurig en is handig. Praten tegen je horloge went hopelijk ook nog wel 😉

  120. Pas als dat ding mijn duikcomputer kan vervangen wil ik er over nadenken. Nu mag je niet eens zwemmen met dat ding dus hell no!!!

  121. Net in de pauze sports 38mm wit gepast en gekocht. Nu nog even (lees heel lang ) wachten tot dat ik thuis ben.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.