iculture-peilt
iCulture Peilt
Man met horloge

iCulture peilt: welk horloge draag jij?

Er zijn steeds meer slimme horloges op de markt die ook voor Apple-gebruikers interessant zijn. Wij zijn daarom benieuwd welke horloges het meest populair zijn: smartwatches, traditionele horloges, of draag je helemaal geen horloge? Laat je antwoord blijken in deze nieuwe iCulture peilt.

Man met horloge
Er was een periode dat mensen steeds minder horloges gingen dragen. Je kunt immers op je telefoon ook het tijdstip aflezen. Maar sinds de komst van smartwatches zien we weer wat vaker dat mensen een horloge dragen, met slimme functies en notificaties die ervoor zorgen dat je nooit meer iets mist. De keuze is inmiddels behoorlijk groot geworden, ook als het gaat om smartwatches die geschikt zijn voor de iPhone. Maar misschien zijn smartwatches wel helemaal niks voor jou en ben je juist erg gesteld op je stijlvolle horloge van de juwelier. Wij zijn dan ook benieuwd welke horloges onder Apple-gebruikers het meest populair zijn en maakten een poll.

Steeds meer keuze voor Apple-gebruikers

Als iPhone-gebruiker heb je een steeds bredere keuze wat betreft smartwatches. Naast de Apple Watch zijn ook concurrerende smartwatches vaak bruikbaar in combinatie met een iPhone, waardoor je niet gebonden bent aan Apple’s eigen smartwatch als je op zoek bent naar een slim horloge. Horloges met Android Wear zijn sinds augustus vorig jaar geschikt voor de iPhone en ook Samsung Gear gaat samenwerken met de iPhone.

Andere opties naast de Apple Watch zijn smartwatches met hun eigen besturingssysteem. Denk aan smartwatches zoals de Alcatel OneTouch. Of zijn al die smartwatches veel te veel gedoe en kies je liever voor een gewoon mechanisch horloge van één van de vele modemerken?

Wij zijn dan ook benieuwd welke horloges jullie gebruiken. Kies je voor een hip slim horloge, ga je voor de normale old-school versies, of draag je helemaal geen horloge? Laat je voorkeur merken in onderstaande poll.

Poll niet zichtbaar? Vul in via deze link!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 januari 2016, 10:46
Categorie Accessoires
Onderwerpen android wear, apple watch, iculture peilt, pebble, smartwatch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.