Reacties voor: iCulture peilt: meerderheid gaat meteen overstappen naar iOS 7

Het kan ook eigenlijk niet anders, op een website die gelezen wordt door iOS-liefhebbers: zodra iOS 7 officieel beschikbaar is gaat we het massaal installeren. Dat blijkt uit onze dagelijkse poll ‘iCulture peilt‘ van vandaag. Slechts een klein groepje van nog geen 5 procent gaat voorlopig nog niet installeren vanwege een jailbreak. En een nog […]
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 28 reacties

  1. Heey, een goede dag allemaal, wanneer komt iOS 7 nou precies uit…? Graag zou ik het van jullie willen horen.

  2. Dan hoor ik zonder gestemd te hebben bij de kleine minderheid die niet zonder jailbreak (lees: moviebox) kan. Vooral niet met breaking bad, dexter en alle mooie seizoenen van series die in september weer beginnen. Ik wacht dus, zei het met ongeduld, tot ios 7 te jailbreaken is.

  3. Ik heb iOS 7 al meer dan 1 maand op m’n iPhone 5 en vind het niks bijzonders, dus snap totaal niet dat mensen hier met smart op zitten te wachten!

  4. Traditioneel heeft Apple minimaal 3 updates nodig na lancering van een nieuwe iOS. Gebruikers die meteen iOS 7 installeren zijn gewoon nog Beta testers voor het grote publiek. Verder duurt het nog zeker 2 tot 3 maanden voordat ontwikkelaars hun apps vlekkeloos werkend krijgen op iOS 7.1.3 of 7.1.4

  5. Ik ga zeker iOS 7 downloaden en meteen jailbreaken, jeej.

  6. Origineel geplaatst door iPhonist von Gates
    Traditioneel heeft Apple minimaal 3 updates nodig na lancering van een nieuwe iOS. Gebruikers die meteen iOS 7 installeren zijn gewoon nog Beta testers voor het grote publiek. Verder duurt het nog zeker 2 tot 3 maanden voordat ontwikkelaars hun apps vlekkeloos werkend krijgen op iOS 7.1.3 of 7.1.4

    Hoe kom je hier bij? Ik heb sinds ik in 2010 de iPhone4 heb, altijd binnen de eerste twee dagen geupdate. Tussen toen en nu nooit last gehad van een bug. Enkel elk jaar weer spookverhalen op het internet gelezen.

  7. Ik stap direct over!!!! Ook al moet ik lang wachten tot het er op staat, vastlopende servers. Maar het moet er op 😉

  8. Ik heb vandaag ios7 op 4s gezet. De allereerste beta moest ik downgraden omdat niets werkte. Nu werkt mijn bluetooth in de auto en kwam iMessage niet door en werkt alles gewoon normaal.

  9. Ik heb de 7 beta 6 op mijn 4s en loopt lekker !
    Geen wifi problemen ook meer ( whatsap die niet wou sturen soms )

  10. iPad 3 en iPhone 4S update ik niet.
    Had een mini op iOS7 en dat was geen pretje, qua snelheid.

  11. Mijn iPhone 2g blijft lekker op 3.1.3 😉

  12. De eerste 5 betas gebruikt maar toch weer gedowngrade. Gewoon omdat ik het er behoorlijk lelijk uit vind zien allemaal. Ook door die lange animaties. Ik dacht ik wen er wel aan maar ioS 6 werkt echt supersnel vergeleken met 7.

  13. Vind het raar, alsof Apple je dwingt om te updaten… Vind je het niet goed, mooi dan update je toch niet… Ik vind het er geslaagd uitzien. Gelukkig dat iedereen een andere smaak heeft.

  14. Vind het nogal apart dat een kleine 5% van de jailbreakers wacht met updaten. Ik zou dat percentage vele malen hoger verwachten! Als er zo weinig animo voor een jb is heb je grote kans dat een jb voor ios7 nog wel even op zich laat wachten…

  15. Er zullen nog wel wat apps in omloop zijn die nog UDID gebruiken. Die werken niet goed meer omdat dat nu geblokkeerd wordt in het OS. UDID mocht al langer niet gebruikt worden, maar nu is het echt einde.
    O ja, de imitatie laadsnoertjes zullen ook veel ergernis geven vanwege de foutmelding.

  16. Origineel geplaatst door Kivanc
    Vind het raar, alsof Apple je dwingt om te updaten… Vind je het niet goed, mooi dan update je toch niet… Ik vind het er geslaagd uitzien. Gelukkig dat iedereen een andere smaak heeft.

    Dit klopt dus niet, Apple dwingt je wel degelijk om te updaten. Misschien hoeft het niet meteen, maar wacht maar af als je te lang wacht. Steeds meer apps laten je in de steek en zullen niet meer werken. Ik heb het gezien met m’n iPhone 3g en begin het nu steeds meer te zien met m’n ipad1. Niet ikzelf maar Apple zorgde dat ik niet meer kon updaten op een gegeven moment. De 3g (iOs 4.1 meen ik) is nu totaal uitgerangeerd, vrijwel niets werkt er nog op. De iPad1 (iOs5) is nog wel werkbaar maar ook hier loop je steeds vaker tegen beperkingen op.

    Moraal van het verhaal: Uiteindelijk ben je wel degelijk verplicht te updaten.

  17. Origineel geplaatst door Rens
    Dit klopt dus niet, Apple dwingt je wel degelijk om te updaten. Misschien hoeft het niet meteen, maar wacht maar af als je te lang wacht. Steeds meer apps laten je in de steek en zullen niet meer werken. Ik heb het gezien met m’n iPhone 3g en begin het nu steeds meer te zien met m’n ipad1. Niet ikzelf maar Apple zorgde dat ik niet meer kon updaten op een gegeven moment. De 3g (iOs 4.1 meen ik) is nu totaal uitgerangeerd, vrijwel niets werkt er nog op. De iPad1 (iOs5) is nog wel werkbaar maar ook hier loop je steeds vaker tegen beperkingen op. Moraal van het verhaal: Uiteindelijk ben je wel degelijk verplicht te updaten.

    Tsja de 3g en iPad1… Dat zijn devices die ik overweeg weer aan te schaffen om nostalgische redenen. 🙂

    Wat jij zegt is het moraal van alle hedendaagse technologie. De ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op en hardware verouderd sneller door de nieuwere soft- en hardware. Daar profiteren we ook allemaal van. Het is natuurlijk wel een aanslag op je portemonee als je echt up-to- date wilt blijven 🙂

  18. Origineel geplaatst door dupree
    Ik ga zeker iOS 7 downloaden en meteen jailbreaken, jeej.

    Dat gaat niet lukken met evasi0n, maar wel met t1mosh@ 0.0.1. Helaas werkt die JB alleen op Solaris 11, niet op Windows. XD

  19. Origineel geplaatst door Rens
    Dit klopt dus niet, Apple dwingt je wel degelijk om te updaten. Misschien hoeft het niet meteen, maar wacht maar af als je te lang wacht. Steeds meer apps laten je in de steek en zullen niet meer werken. Ik heb het gezien met m’n iPhone 3g en begin het nu steeds meer te zien met m’n ipad1. Niet ikzelf maar Apple zorgde dat ik niet meer kon updaten op een gegeven moment. De 3g (iOs 4.1 meen ik) is nu totaal uitgerangeerd, vrijwel niets werkt er nog op. De iPad1 (iOs5) is nog wel werkbaar maar ook hier loop je steeds vaker tegen beperkingen op. Moraal van het verhaal: Uiteindelijk ben je wel degelijk verplicht te updaten.

    Je hebt dan ook de oudste modellen. Hun hardware kan het gewoon niet aan zo simpel. En dat apps meegaan etc is toch logisch? Meerderheid zal updaten, zou het raar vinden moesten de apps nog steeds voor de kleinere groep blijven aandacht bieden terwijl die zo goed als niets opbrengen. Ja dit is een beetje egoistisch maar het is wel zo. Trouwens een app update moet je toch niet?

  20. Origineel geplaatst door Rens
    Dit klopt dus niet, Apple dwingt je wel degelijk om te updaten. Misschien hoeft het niet meteen, maar wacht maar af als je te lang wacht. Steeds meer apps laten je in de steek en zullen niet meer werken. Ik heb het gezien met m’n iPhone 3g en begin het nu steeds meer te zien met m’n ipad1. Niet ikzelf maar Apple zorgde dat ik niet meer kon updaten op een gegeven moment. De 3g (iOs 4.1 meen ik) is nu totaal uitgerangeerd, vrijwel niets werkt er nog op. De iPad1 (iOs5) is nog wel werkbaar maar ook hier loop je steeds vaker tegen beperkingen op.Moraal van het verhaal: Uiteindelijk ben je wel degelijk verplicht te updaten.

    Tja, dan noem je ook oudere apparaten. Hier ligt nog een iPad 1, draait op iOS5 maar ik zou ‘m liever downgraden naar iOS4 zodat ie tenminste weer een beetje soepel draait. Gebruik ‘m toch vooral voor mail en safari, dus nieuwere features boeien mij niet zo.

    Moraal: Beter upgrade je een ouder apparaat niet, dan blijft ie tenminste soepel draaien.

  21. Origineel geplaatst door Abs
    Hoe kom je hier bij? Ik heb sinds ik in 2010 de iPhone4 heb, altijd binnen de eerste twee dagen geupdate. Tussen toen en nu nooit last gehad van een bug. Enkel elk jaar weer spookverhalen op het internet gelezen.

    Maar nu is de verschil tussen beide iOS-versies veel groter.

    Origineel geplaatst door juppe
    Tja, dan noem je ook oudere apparaten. Hier ligt nog een iPad 1, draait op iOS5 maar ik zou ‘m liever downgraden naar iOS4 zodat ie tenminste weer een beetje soepel draait. Gebruik ‘m toch vooral voor mail en safari, dus nieuwere features boeien mij niet zo.Moraal: Beter upgrade je een ouder apparaat niet, dan blijft ie tenminste soepel draaien.

    Daarom sla ik de blobs van mijn i4 op en ga ik dan pas upgraden, beta 4 was lekker snel op mijn 4 en als de final net zo snel is dan update ik gewoon, maar de beta 5 en 6 hadden heel veel bugs en waren veel trager op de 4, en de batterij ging snel leeg.

    En dat was ook op de iphone 4 van mijn vrienden het geval met beta 5 en 6 terwijl 4 vrijwel perfect was.

  22. Origineel geplaatst door juppe
    Tja, dan noem je ook oudere apparaten. .

    Zo neemt de discussie een merkwaardige zijwending. Ik bekritiseerde nergens Apple dat oude apparaten niet meer ondersteund worden. Ik vertelde wat er op den duur gaat gebeuren als je •vrijwillig• besluit iOs7 niet te installeren. Not a penny more, not a penny less….

  23. Ik lees dat de batterij minder lang meegaat dus ik ga niet upgraden. Ik lees her en der battery drains. Ik hou het op mijn 6.1

  24. Ik vind dit echt geen porum voor Apple, die icoons lijken op Android.

  25. Ik hoop eerst nog op een beta update , iOS 7 beta 6 icm iphone 5 toch nog een aantal bugs…
    Ik geloof niet dat iOS 7 de 10e meteen uitkomt aangezien ze de GM ook nog niet hebben uitgebracht.

  26. Origineel geplaatst door St3pHaN
    Ik geloof niet dat iOS 7 de 10e meteen uitkomt aangezien ze de GM ook nog niet hebben uitgebracht.

    Welke iOS 7 versie staat er dan op die miljoenen iPhones 5S/5C die volgens eerdere berichten al verscheept zijn naar de USA en Duitsland?

  27. Wanneer komt ios7, kan niet meer wachten!

  28. @Cihan Agca: Apple heeft nog niets bekendgemaakt, maar wij gokken op de periode tussen 17 en 20 september 2013.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.