iculture-peilt
iCulture Peilt

iCulture peilt: meerderheid gaat meteen overstappen naar iOS 7

Het kan ook eigenlijk niet anders, op een website die gelezen wordt door iOS-liefhebbers: zodra iOS 7 officieel beschikbaar is gaat we het massaal installeren. Dat blijkt uit onze dagelijkse poll ‘iCulture peilt‘ van vandaag. Slechts een klein groepje van nog geen 5 procent gaat voorlopig nog niet installeren vanwege een jailbreak. En een nog […]
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iOS 7Het kan ook eigenlijk niet anders, op een website die gelezen wordt door iOS-liefhebbers: zodra iOS 7 officieel beschikbaar is gaat we het massaal installeren. Dat blijkt uit onze dagelijkse poll ‘iCulture peilt‘ van vandaag. Slechts een klein groepje van nog geen 5 procent gaat voorlopig nog niet installeren vanwege een jailbreak. En een nog veel kleinere groep van zo’n 2,5% kan niet installeren omdat ze een iDevice hebben dat niet meer wordt ondersteund. Maar de meerderheid staat werkelijk te popelen. We hebben in dit artikel met resultaten weer een overzichtelijke grafiek en reacties van lezers verzameld.

Xander zegt:

Ik zit al de hele zomer te wachten dus zeker zal ik da direct installeren.

Een relatief klein percentage van 2% van onze lezers gaat zitten wachten op iOS 7.0.1. Lezer Z pakt het praktisch aan:

Meteen op mijn iPod touch maar ik wacht tot iOS 7.0.1 tot ik die op mijn iPhone 5 installeer.

Tom gaat dankzij iOS 7 stoppen met jailbreaken. Alles wat hij nodig heeft zit er nu in:

Normaal gesproken zou ik wachten tot dat er een jailbreak uitkwam voor de nieuwe iOS. Maar nu ga ik het meteen installeren omdat de meeste functies die ik gebruik via jailbreak al standaard in iOS 7 zitten, zoals control panel en multitasking. Ook op het nieuwe uiterlijk kan ik niet wachten!

Niet iedereen is het ermee eens dat iOS 7 er mooier uitziet. Jerry miste een optie, die we inderdaad niet opgenomen hebben:

Waar is de optie: niet, omdat ik het lelijk vind?

Bekijk grafiek.
Grafiek niet zichtbaar? Via deze link wel!

Verantwoording

De hierboven besproken cijfers zijn gebaseerd op onze poll van zaterdagochtend 7 september, waarbij tussen 10:00 uur en 20:00 uur 2.323 lezers hun stem hebben uitgebracht.

Uitleg

Wij vragen tot aan de onthulling van de nieuwe iPhones wat jij als iCulture-lezer verwacht van de aankondigingen op 10 september. Daarbij kan het gaan om de vingerafdrukscanner in de iPhone 5S, nieuwe functies in iOS 7, automatische updates of dus de meest gewilde opslagcapaciteit. Elke ochtend plaatsen we om 10:00 uur een verse poll en elke avond om 20:30 uur lees je de uitslag van de peiling die dag.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 februari 2014, 12:24
Categorieën Achtergrond, iOS
Onderwerpen firmware, iculture peilt, ios 7

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.