iMovie, Pages en Keynote geoptimaliseerd voor ‘iPhone 6’

In de App Store zijn de officiële Apple-apps iMovie, Pages en Keynote aangepast voor een nog niet bestaande iPhone 6. In Australië wordt zelfs gesproken over iPhone 7.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iphone 6Apple heeft in de update-omschrijving van iMovie, Pages en Keynote een foutje gemaakt. Terwijl de Nederlandse iTunes-pagina’s melding maken van geschiktheid voor iPhone 5, is dat in Canada anders. Daar staat vermeld dat de apps zijn “geoptimaliseerd voor iPhone 6”. Bij een aantal apps van derden wordt de iPhone 6 ook genoemd: “This app is optimized for iPhone 6.” Waarschijnlijk gaat het om een fout en is het geen aanwijzing van Apple’s plannen.


Bij invoering van de iPhone 5 voerde Apple de gewoonte in om de tekst “geoptimaliseerd voor iPhone 5” te tonen, om aan te geven dat apps zijn aangepast voor het grotere 4-inch scherm van de iPhone 5. Toevallig circuleerden deze week weer geluiden dat Apple zou werken aan een iPhone met 6-inch scherm, maar het is maar de vraag of Apple daar al bij de iPhone 6 voor gaat kiezen. iMovie kreeg afgelopen week nog een update, samen met Garageband en iPhoto.

Update: in de Australische App Store wordt inmiddels melding gemaakt van een iPhone 7.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 september 2013, 22:22
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp iPhone 6

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.