iculture-peilt
iCulture Peilt

iCulture peilt: heb jij vandaag een Apple Watch bemachtigd?

De verkoop van de Apple Watch is vandaag gestart in het buitenland! Is het jou gelukt om de Apple Watch te kopen? We horen het graag.

colette-apple-watchDe verkoop van de Apple Watch is vandaag eindelijk van start gegaan! Of nou ja, in een eerste reeks landen, met ook een hoop mitsen en maren. Zo koop je het horloge bij Apple zelf alleen online en kun je daarnaast in een handjevol modehuizen terecht. Dat houdt de meest fanatieke Apple-fan echter niet tegen. Reden voor ons om te vragen: is het jou gelukt om vandaag de Apple Watch te bemachtigen? Of wacht je tot de verkoop in Nederland start?


De Apple Watch wordt vandaag onder andere afgeleverd bij de vroegste kopers die hem in de online Apple Store bestelden. Hoewel de Apple Watch nog niet in Nederland wordt geleverd, was het wel mogelijk om hem op een buitenlands adres te laten bezorgen. Daarnaast is de Apple Watch vandaag wél te koop in een aantal internationale modehuizen in Londen, Parijs en andere steden. De voorraad is beperkt, maar we weten dat een aantal mensen de gok gaan wagen. Is het jou vandaag gelukt om de Apple Watch in handen te krijgen? Laat het ons weten in onderstaande poll.

We zijn ook benieuwd: hoe is het kopen van de Apple Watch jou vandaag verlopen? Heb je uren in de rij voor een boetiek in Parijs gestaan, om uiteindelijk met lege handen naar buiten te komen? Of kon je op je dooie gemak naar een vriend vlakbij de Duitse grens rijden? Vertel het ons vooral in de reacties!

Klaar om nog meer vragen te beantwoorden? Check ons grote iCulture-lezersonderzoek!

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015 en daarna verscheen er elk jaar een nieuwe generatie. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en betalen met Apple Pay. Wil je een Apple Watch kopen, bekijk dan de verschillende Apple Watch-modellen die momenteel verkrijgbaar zijn. Je kunt je smartwatch steeds een ander uiterlijk geven met Apple Watch-horlogebandjes.

Apple Watch

Reacties: 25 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.