Reacties voor: iCulture peilt: 86 procent van gepeilde iCulture-lezers heeft iOS 7 al geïnstalleerd

Het grootste deel van de iCulture-bezoekers heeft iOS 7 al op zijn iPhone of iPad geïnstalleerd, ondanks de drukke servers.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 74 reacties

  1. Dat is een hoop!
    Zijn jullie (gebruikers) nog apps tegen gekomen die zijn ge-update?

  2. Alles is prachtig uitgezonderd de ultralelijke Facebook app.

  3. Ik vind het toch maar tegenvallen die iOS 8! Whatsapp heeft geen update gekregen, ziet er niet op deze manier. Facebook en Twitter hebben wel een update gekregen .

  4. Hahaha, geweldig deze versie. Werkt sneller dn iOS 6 op mijn iPhone 5 😀

  5. Ik vind het toch maar tegenvallen die iOS 7! Whatsapp heeft geen update gekregen, ziet er niet op deze manier. Facebook en Twitter hebben wel een update gekregen .

  6. Geweldig! Voelt “licht” aan op zowel de iPhone 4S als de iPad 3. Parallax effect op bureaublad is met het juiste wallpaper erg leuk. Ja, ik ben er happy mee!

  7. Werkt zeker 2 x sneller op mijn iphone4s dan iOS6 :O

  8. Hebben jullie ook last van een snel leeglopende batterij!? Ik heb een iPhone 4s en merk zeker dat het nu veel sneller gaat met iOS 7.

    Voor de rest ben ik wel te spreken Over iOS 7 , mochten ze van mij veel eerder doen!

    Toch ben ik iets tegengekomen en dat is een stotterend beeld bij scrollen van foto’s.

  9. de bewegingen zijn op de iphone 4 best wel stroef, vooral als je het vergelijkt met de iphone 5. Ik vind dat apple er meer van kon maken. Zodra ik mijn scherm sleep naar een pagina waar veel mappen zijn, verloopt de beweging heel stroef. En dan heb ik het niet eens over de berichtencentrum. Ik begrijp wel dat de iphone 4 verouderd is maar zoveel nieuwe functies zijn er niet bijgekomen, alleen een paar van die effecten, dus ik denk dat apple er wel meer aan kon doen om de snelheid te bevorderen.

  10. Geweldige update. Echt geen jailbreak meer nodig.

  11. Hallo Allemaal

    Heb ook IO7 erop staan maar als ik apps update blijven de apps die zijn geupdate er gewoon staan IOS6 gingen deze weg als je geupdate had hebben jullie dat ook???

  12. @yass: Klopt ik heb een iPhone 5, maar mij is ook opgevallen dat de batterij snel leeg is:(

  13. IOS 7 op mijn iphone gezet ,en Ik vind het niet mooi ,ik heb er spijt van ,IOS 7 komt voorlopig niet op mijn ipad.

  14. Uiterlijk is wennen, maar zeker niet lelijk. Maar de batterij is sneller leeg. En ik kan mijn CalDAV agenda niet meer syncen. Dat zijn wel behoorlijke tegenvallers

  15. Weten jullie mensen van de iphone club dit ook??

  16. iPhone 5S met standaard iOS7 erop. Daar zou ik echt niet voor in de rij willen staan. Ik heb Apple aardig hoog zitten, maar deze iOS update heb ik zo’n spijt van. Het ziet er niet uit, voegt niks toe en mist ook nog een aan- en uitschakelaar voor 3G in bedieningspaneel.

  17. Ik heb een iPhone 5 en de batterij gaat echt snel leeg. En het gaat zo nu en dan ook met schokken omlaag. Het ene moment staat hij op 40% en dan 2 min. later op 28%. Erg merkwaardig.

  18. Misschien een beetje rare vraag: kan ik terug naar iOS 6?

  19. ook hier is batterij snel leeg van iphone 4s maar verder heel blij mee op naar de 5S dan maar als beetje mee zit morgen in bezit hier

  20. Geupdate opmijn iphones 4 mijn iphone 5 de iphone 4s en de ipad mini van mijn vriend.. Alles verloopt soepel en vlot. Nu mijn ipad 2 nog eventjes updaten een van de dagen. Jammer dat mijn ipod touch4 niet mee kan gaan

  21. Goede update en inderdaad de battery slurpt leeg hier op de 4s

  22. Origineel geplaatst door Jan
    Geweldige update. Echt geen jailbreak meer nodig.

    Heb ik nog nooit nodig gehad

  23. Ik wou de 5s kopen maar heb gisteren mijn 5 ge-update maar denk wel een beetje aan de galaxy note 3 nu .

  24. Ik kan de itunes store niet bekijken op mijn ipad 3, al gegevens herstelt maar helpt niet

  25. De een vind het nieuwe grafische ontwerp geweldig, de ander vind het spuug lelijk. Waarom maakt Apple niet gewoon een IOS, waarbij je uit verschillende thema’s kunt kiezen voor het grafische design?

    Bijvoorbeeld het IOS 6 en IOS 7 design in een IOS, zodat de gebruiker dmv een menu instelling zelf kan kiezen welk thema hij/zij gebruikt.

  26. @Remco: daar heb je een punt Remco.. Waarschijnlijk hebben ze daar de brains niet voor:)

  27. @Olga2000: de site ios.e-lite.org geeft links naar niet alleen de nieuwe maar ook de oude iOS versies voor elk apparaat, onderaan onder Historical. Het komt van Apple’s eigen servers af.

    Maar kijk het nog even aan, uiteindelijk wil je vermoedelijk toch iOS7. Voor de zekerheid kun je wel de juiste iOS6 versie downloaden, Apple mocht eens de bestanden weghalen.

  28. Origineel geplaatst door Olga2000
    Misschien een beetje rare vraag: kan ik terug naar iOS 6?

    Download de versie van iTunes voor 11.1, dan kun je je iphone terugzeten naar 6.1.3, wel in DFU.

    Ik kreeg dat 2 uur terug voor elkaar, iOS7 is een mooi systeem maar voor het eerst meegemaakt dat een final iOS systeem buggy is, vastloopt en crasht, binnen 16 uur dat ik het had 7 crashes en stuk of 5 vastlopers, plus mijn push meldingen deden het niet ook al heb ik de hele iphone 6x als nieuw ingesteld.

    Dan maar de oude iOS, als ik op een dag een betere iphone heb vind ik het prima maar versie 7 zorgt ervoor dat je 4 gewoon minder leuk is om te gebruiken.

    Dus probeer het maar, want meetal binnen 48 uur ondertekent Apple de oude iOS niet en dat kun je nooit meer terug.

  29. Wat een drama is het geworden om bij het afspelen van muziek de airplay knop te vinden !

  30. Accu van de 5 is een drama. Zit nu op 9 uur standby en 2 uur gebruikt: 12% nog maar. En dat met alle meldingen uit. Leuk al die functies maar met alles aan kan ik 2 x per dag opladen. apple doe hier iets aan!

  31. Vind hem erg mooi iOS 7 wel eerst wennen maar het went

  32. Ik ben een fan van alles wat met Apple te maken heeft, maar na het downloaden van ios7 op mijn iPhone 5 schrok ik me rot. De kleuren vind ik afschuwelijk. Echt het design van Samsung. Steve Jobs zou dit echt niet goed gekeurd hebben. Ik ben blij dat de whatsapp nog enigszins op Apple lijkt.

  33. Ik heb op zowel mijn iPhone als ipad last van een hinderlijke bug die bij meer mensen naar voren komt. Ik heb volgens de mail app ongelezen berichten maar er zijn geen ongelezen berichten. Het mail app icoon geeft ongelezen berichten aan. Mogelijke oplossingen op Google gevonden zoals alles selecteren en markeren als ongelezen en daarna als gelezen en even mail account uitzetten onder instellingen werkt niet.

  34. Ik loop echt tegen veel problemen aan. Zoals in de weerapp, kent hij veel plaatsen niet, vooral buitenlandse. Batterij is snel leeg. Veel onduidelijk. We hebben lang op ios7 (iets nieuws) moeten wachten. Maar van mij had Apple er nog een jaar aan mogen werken en dan uitbrengen. Het lijkt nog een beta. Het werkt gewoon nog niet 100% optimaal!

  35. Update net geïnstalleerd op mij iPhone 4 en mij eerste indruk dat het er mooier uit ziet dan de iOS 6. nu mij iPad mini nog en dan afwachten hoe deze software draait op deze apparaten. Ik denk door de extra functie op de iOS 7 dat de een batterij sluiper is.

  36. Ik heb ook last van snel lopende batterij na de eerste opladen maar naar aantal keren opladen gaat de batt weer langer mee. Vanochtend update gedaan 4 uur in de middag batt leeg, nu 2de lading en lijkt langer mee te gaan.
    Heb ik tot nu toe altijd ervaren met een nieuwe update. Gebruik je iphone gewoon eerst een paar dagen. Iphone 5

  37. Naar IOS 7.. Wat een teleurstelling. De extra functies zijn mooi maar de vormgeving is goedkoop, niet Apple waardig wat mij betreft. Spijt!!!!

  38. Op iPhone5 werkt het naar behoren; zeker na een beetje tweaken. Op de iPad2 vind ik het een beetje schokkerig werken; nog niet helemaal tevreden dus!

  39. Wat een drama ios7 zeg, ik wil mijn eigen smaak terug ipv allemaal wit/grijze schermen en een inrichting alsof mijn kinderen het hebben ontworpen voor hun half blinde opa/oma. Spuug lelijk! Her voordeel is wel dat alles lekker soepel en vlot loopt, dat wel. Ben benieuwd of mijn batterij dit grapje ook leuk vind….

  40. Smaken verschillen uiteraard, ik vind het dan ook spuug en spuuglelijk. Qua design is het net een My First Sony. Ik begrijp dat ze met iets nieuws moesten komen, maar man man…

    Geen iOS 7 voor mij voorlopig dus.

  41. Volgende tip toegepast bij mijn iPhone 4s.
    Batterij ging in 6uur van 100% naar zwarte scherm bij normaal gebruik.

    Privacy->Lokatievoorzieningen-> systeem (onderaan) -> veelbezochte locaties
    Uitgezet !!! Ook diverse Apps hierin disabled….na een dag testen duidelijk merkbaar dat de accu langer vol houdt.

    Hopelijk help ‘t bij iemand anders ook.

  42. @Remco: Dan moet je er een jailbreak opzetten zodra die uitkomt.

  43. Ik blijf bij ios 6 ;))

  44. Origineel geplaatst door Olga2000
    Misschien een beetje rare vraag: kan ik terug naar iOS 6?

    Nog even een wat beter antwoord.

  45. 1. Jailbreak voor mij niet meer nodig. Top!
    2. Klagen over leeglopende batterij? Vind je het heel gek als je zo veel met dat ding in je hand zit om uit te proberen. Dan gaat het sneller ja. Bij iedere update zijn er weer ‘batterij problemen’. Moet je je dataverbinding eens uit zetten. Kan je ineens drie dagen ermee doen. Net als vroeger.

  46. Ik ben terug naar 6.1.3, kan niet wennen aan die mierzoete platte contrastloze icoontjes. Alsof je een iPhone uit de jaren 70 in je handen hebt (als die zou hebben bestaan).

    Ik wacht wel tot iOS7 gejailbreaked is en je andere skins kunt gebruiken.

  47. Ligt het aan mij of hebben meer mensen dat hun iphone5 echt super snel en aanraakgevoelig is geworden.
    Ik weet het nog niet qua layout, maar eerste indruk is prima. Snelheid is verbluffend!!
    Als alle Apps geüpdatet zijn zal het er allemaal wel wat meer uniform uit gaan zien.

  48. Is het mogelijk om de kleur van de mappen te wijzigen ? Ik wil gewoon zwart ! Dit is echt lellijk..

  49. Ik zie veel mensen zeuren over Whatsapp, maar dat is toch écht geen Apple software… Heeft dus ook niets met iOS 7 te maken.

  50. Origineel geplaatst door Jan: Is het mogelijk om de kleur van de mappen te wijzigen ? Ik wil gewoon zwart ! Dit is echt lellijk..

    Neem een donkere wallpaper.

  51. Al sinds beta1 over, en werd gisteren helemaal leip toen ik mijn telefoon gedowngrade had naar 6.1.3 voor de update, want mooi niet dat die update t deed
    Op mn ipad nog wel even wennen, op mijn iphone ben ik zo blij dat het er weer op staat! Vind het geweldig, punt!
    Oh en mijn batterij was in ios6 binnen een dag leeg, bij ios7 heb ik niet anders gehad!

    En als je die bewegingen uit wilt hebben op bijv. de iphone4, dat kan via toegankelijkheid geloof ik!

    Maar zeg, wanneer komt de iculture app voor ios7 uit^^?

  52. Niet echt representatief, een poll alhier. Hier komen de echte freaks, degenen die hongerig zijn naar alles rondom Apple. Jan met de pet komt hier niet. Ook een veel grotere kans dus dat deze Jan iOs7 nog niet geïnstalleerd heeft. Menige Jan zal niet eens weten dat er een update is.

  53. Moet hele tijd iCloud wachtwoord invoeren… Batterij supersnel leeg

  54. De leeglopende batterij zal ook deels komen omdat je nu eenmaal een nieuw os hebt. Daar ga je mee spelen en zal de batterij extra belasten. Bij mij wel tenminste

  55. Origineel geplaatst door essesli
    Ik blijf bij ios 6 )

    Ik heb gisteren mijn iPhone 4 naar iOS 6.1.3 gezet, ik vind iOS 7 wel fijn maar een i4 is gewoon te traag en die animaties verergeren de boel.
    Op een dag, nieuwe iPhone, nieuwe iOS maar zolang ik een 4 heb is de update verhaal voor mij voorbij.

  56. Teleurstellend en zelfs goedkoop uiterlijk.
    De fantastische signalering met de schuifbalk bij updaten van apps is vervangen door niet te begrijpen rondjes en pijltjes etc.
    Staat symbool voor de wazige nieuwe aanpak, jammer.

  57. @Patryk: op 4 blijft die hangen op de 4s valt dat nog een beetje mee.precies dat ge een andriod in handen heb jammer voor mee geen ios7

  58. Heb nog de oude versie van İOS, overweeg zeker niet om de İOS 7 te installeren. Op de eerste plaats is de interface redelijk simpel. İk heb tot nu apple zeer gewardeerd voor het design en een oog voor detail, maar bij de nieuwe versie is dat helemaal niet het geval. Het iphone ‘look and feel’ is er precies niet meer. Begint nu wat meer van de android te krijgen, vind ik best jammer.
    İk kies er voor om liever paar nieuwe functies te missen dan een stuk minder batterijduur te hebben, ik wacht zeker op de volgende update.

  59. Een volgende enquete misschien? Hoe tevreden zijn degenen die overgestapt zijn op iOs7?

  60. Ik vind de layout wel heel erg flashy en gericht op minderjarige bakvissen. Voor die bugs zullen er wel updates komen maar als Apple gebruikers zijn we gewoon beter gewend, toch?
    Ze zijn ook niet ver genoeg geweest in hun werkelijke verbeteringen van de software. Ik had graag wat betere integratie gezien van apps die niet eigen zijn aan Apple.
    Ik zal wel klant blijven wegens niks dan lof over de superieure hardware (de nieuwe processor, de revolutionaire vingerprint scanner, de bouwkwaliteit) maar ik vind dat ze het Android wel erg gemakkelijk maken wat de software betreft…

    En ik weet ook niet of die nog erg dure iPhone 5c de wereld gaat overhalen om low budget Android modellen links te laten liggen. Time will tell, I guess.

  61. Ik heb al een tijdje de ios 7 beta erop.
    Hoe kan ik er nu voor zorgen dat ik de officiële versie krijg? Hij geeft namelijk aan dat ik up to date ben(ook voordat de officiële versie uitkwam)

  62. Hoe zet je nu apps uit? Ingedrukt houden gaat er niks ‘dansen’ nadat je de homeknop 2x ingedrukt hebt.

  63. Origineel geplaatst door Remco: De een vind het nieuwe grafische ontwerp geweldig, de ander vind het spuug lelijk. Waarom maakt Apple niet gewoon een IOS, waarbij je uit verschillende thema’s kunt kiezen voor het grafische design?

    Bijvoorbeeld het IOS 6 en IOS 7 design in een IOS, zodat de gebruiker dmv een menu instelling zelf kan kiezen welk thema hij/zij gebruikt.

    Helemaal mee eens! Beetje meer keuze kan geen kwaad.

    Verder loopt iOs-7 hier als een trein op mn iPhone 4, lijkt zelfs sneller dan vorige versie!
    Alleen lukt t me niet, om die transparantie vh controlcenter te krijgen(?) Is dat misschien gerelateerd aan de iPhone 4, of zie k nou iets over t hoofd?

  64. Heb mezelf flinke push richting Android toegebracht vannacht. In dooie uurtjes op gemak ios7 op Iphone 4S gezet en na uitslapen eens bekeken.
    Minimalistisch is msschien fris en helder, maar dit is gewoon armetierig! Je kunt ook gewoon teveel weglaten.
    Te dunne cijfers/letters, geen ‘knop’ meer om acties in bv mail en berichten.
    En waarom staan Instellingen en 3/4G ook niet in het snelle Control Centre? En wtf is dat met naar links swipen om iets te verwijderen in mail incl. extra handeling voor oa antwoorden etc.?
    Hoe spijtig ook, ik was gek op mijn Iphone, ik ben nu echt heel serieus Android 4.4 KitKat en de Nexus5 aan het peilen, kijk er naar uit!

  65. Ik vind iOS 7 een grote blunder van Apple, ik heb niet het gevoel dat ik nog een iPhone heb. Steve Jobs had dit nooit goed gevonden. iOs 7 geeft geen enkel Apple-gevoel meer. Zelf ben ik een grafisch ontwerper en moet wel toegeven dat het grafisch design op zich goed is maar het apple-gebruikers-gevoel van iOS7 voelt niet goed aan! De overgang van 6 naar 7 is te groot! Ik denk niet dat ik een iPad ga kopen, maar nog even ga wachten tot Apple tot beter inzicht gekomen is. Mij heeft Apple niet overtuigd – en dat is heel lang geleden.

  66. @Der mathias:

    Ja dat en ik dus ook! Hij blijft staat op 3420 ongelezen mail berichten! Wat ik ook doe verwijderen, markeren, niks helpt.. Kan iemand mij helpen?

    Verder ben ik erg tevreden met ios 7, mooie vormgeving, ff wennen maar verder goed:)

  67. @Aschwin: thuisknop indrukken en dan het plaatje boven ze app naar boven sliden:)

  68. Origineel geplaatst door Der mathias
    Ik heb op zowel mijn iPhone als ipad last van een hinderlijke bug die bij meer mensen naar voren komt. Ik heb volgens de mail app ongelezen berichten maar er zijn geen ongelezen berichten. Het mail app icoon geeft ongelezen berichten aan. Mogelijke oplossingen op Google gevonden zoals alles selecteren en markeren als ongelezen en daarna als gelezen en even mail account uitzetten onder instellingen werkt niet.

    Ik heb dat ook!! Schijtirritant! Niks werkt.. Wie heeft de gouden oplossing voor mij?:)

  69. Wat ik het ergste vreesde is nu werkelijkheid geworden, m’n iphone 4 ziet er nu uit als een Android telefoon! Dankje Apple voor deze downgrade van wat ooit een mooie iOS was. Super lelijke vormgeving dit! Serieus, dit kun je als volwassen vent toch niet ontwerpen, deze kinderkleuter kleurtjes, je schaam je bijna met zo’n telefoon. Er zit totaal geen goede contrasten meer in waardoor je niet meer weet wat nou nog een button is en wat niet. De gebruiksvriendelijkheid is daardoor ook naar beneden gegaan, ik wilde schakelen tussen foto en video, wilde drukken op de tekst, want ja, tekst zijn nu ook buttons heh, nee, hier zijn het weer GEEN buttons! Lekker consequent bezig hoor. Mail is nu net Hotmail! En Hotmail is al niet de mooiste. En wat met al dat wit, straalt niks uit, het is kil, afstandelijk, het heeft de huiselijkheid van het vorige iOS totaal niet meer, dat maakte de iphone zo’n lekker ‘gezellig’ apparaatje, nu zitten we zeg maar in een wit gebouw van staal en glas zonder kachels! Getver. SMSen is ook niet leuk meer om naar te kijken, zo lelijk dat effen groen en blauw zonder diepte of nuances, gewoon lelijk en te simpel, iets wat meer bij Microsoft hoort, voortaan moet ik blind typen, want hier kan ik niet naar kijken deze afgang.

  70. Ik snap al dat geklaag niet over de accu. Ik heb de 4S en totaal geen problemen mee. Gisteren zelfs 23 kilometen wezen fietsen met navigatie aan plus Spotify. Iets minder dan een uur over gedaan en zat net onder de 85%. Daarna ook nog weer terug.. Hoefde vanmorgen pas op te laden. Geen grapje.

  71. Problemen met Podcasts.

    Deze staan op iTunes, op m’n iphone in iTunes maar zijn niet zichtbaar op m’n iphone 4s. Bedankt Apple met iOS 7, dat podcasts niet meer interessant zijn.

  72. Vreselijke update!!! Vind het erg lelijk! Ga hem weer downgraden naar iOS6!

  73. Er zijn zeker een aantal troeven zoals het bedieningspaneel dat vanonder naar boven te openen is. Dit had al veel langer ontwikkeld moeten zijn. Verder een vlot verloop van de update en een mooi nieuw uiterlijk. De verpersoonlijking van het berichtencentrum in de trant van Siri vind ik leuk. Zaklamp op bedieningspaneel zeer goed!!
    Bedieningspaneel verlaagt batterijgebruik door afzetten van Wifi en Bluetooth.
    Missers na een paar dagen gebruik!
    Favorieten toevoegen aan Facetime zijn ook bij telefoon zichtbaar. Zodat er nu twee favorieten staan bij de telefoonapp namelijk gewone gsm-nummer en Facetime. Dit moet gescheiden zijn.
    Op het bedieningspaneel is het niet mogelijk om mobiel netwerk uit of aan te zetten terwijl deze optie wel uit de menu algemeen is gehaald (dat is al iets qua vooruitgang).
    Achtergronden worden vergroot waarschijnlijk voor het parallax effect. Van de 640X960 blijft maar 510X760 over (iPhone 4/4s). Hierdoor moest ik mijn achtergronden bijwerken.

  74. Over IOS 7 Volgens mij zit er ook een fout in de app store als er nieuwe updates zijn,dat ze spontaan weer weg zijn en later weer terug komen.Ook vind ik als je bijvoorbeeld foto’s gaat bekijken dat je twee witte balken ziet onder en boven,er zou een optie moeten komen,dat je die transparant kunt maken 🙂 Maar voor de rest ben ik zeer tevreden over de nieuwe update van IOS7

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.