Mixtape

iCulture Mixtape #2: luister mee met de iCulture-redactie!

Luister naar de iCulture Mixtape #2, onze tweede Apple Music-afspeellijst met ditmaal meer dan dertig leuke muzieknummers.

MixtapeApple Music is nog maar een week of twee beschikbaar, maar de muziekdienst is nu al niet weg te denken op de iCulture-redactie. Iedere dag staat er wel een nieuwe samengestelde afspeellijst op, met daarin onze favoriete nummers van dat moment. Vorige week bleek er veel belangstelling te zijn voor deze afspeellijsten en ontstond er een gloednieuwe rubriek: iCulture Mixtape. Iedere week delen we hierin onze favoriete muziek, zodat je gezellig met het redactieteam kunt meeluisteren.

Door wat kinderziektes in Apple Music verdween afgelopen week een groot deel van onze lijst (dat gebeurt helaas bij wel meer mensen), maar vandaag doen we met frisse moed een nieuwe poging met een compleet andere lijst. Deze keer heeft iCulture-redacteur Bas een paar van zijn favorieten bij elkaar gesprokkeld.

iCulture Mixtape #2

Je vindt de afspeellijst hier: iCulture Mixtape #2

In deze tweede afspeellijst vind je 33 nummers. Twee uur aan muziek – genoeg om bijvoorbeeld een lange autorit of een bezoek aan de sportschool te vullen.

Ook via andere muziekdiensten te luisteren

Iedereen kan de afspeellijst bekijken, ook zonder abonnement op Apple Music. Wil je de afspeellijst via Spotify, Deezer of een andere muziekdienst beluisteren, dan zul je zelf even een selectie moeten maken. De iCulture-redacteuren hebben helaas geen abonnement op alle beschikbare muziekdiensten. Vrijwel alle artiesten en nummers zijn ook bij de andere streaming muziekdiensten te vinden.

Lees ook: iCulture vergelijkt streaming muziekdiensten

We gaan tijdens de zomermaanden nog meer iCulture Mixtapes uitbrengen, ook in andere genres. Hou daarom iCulture in de gaten, want elke zondag is er een nieuwe afspeellijst, in wisselende muziekstijlen.

Geniet ervan!

Ook een afspeellijst gemaakt?

Heb jij een afspeellijst voor Apple Music gemaakt, die leuk genoeg is voor andere iCulture-lezers? Deel dan je afspeellijst! Hoe dat moet, lees je in deze tip: Afspeellijst van Apple Music delen met vrienden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 juli 2015, 14:41
Categorie Diensten
Onderwerpen apple music, iculture mixtape

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.