BE - LINK

BE – LINK: surround sound iPhone-muziek in je motorhelm

Je iPhone-muziek beluisteren tijdens het motorrijden, zonder oordoppen? Het kan door de BE - LINK in je helm te hangen.

BE - LINKEven een muziekje luisteren tijdens het motorrijden? Je kunt oordopjes indoen, maar je bent dan meteen afgezonderd van je omgeving. Niet heel handig als je met meer dan honderd kilometer per uur door het land rijdt. Een groep motorfanaten op Kickstarter heeft daarom een alternatief bedacht. De BE- LINK verandert namelijk je motorhelm in een compact surroundsysteem voor op je hoofd. Een muziekaccessoire dat via Bluetooth met je iPhone verbindt.

De BE – LINK is een kleine luidspreker die je in de motorhelm bevestigt. Afgespeelde muziek wordt op natuurlijke wijze door de helm verspreid, waardoor het lijkt alsof muziek vanaf alle kanten wordt afgespeeld. Een kleine afstandsbediening steekt uit je helm om de muziek mee te bedienen. Volgens de makers kun je tegelijkertijd nog prima omgevingsgeluid horen.

Het idee achter de BE – LINK zal ervaren motorrijders bekend in de oren klinken. Er zijn al een aantal jaar Bluetooth-helmen op de markt, waarmee je net zo makkelijk muziek kunt afspelen. Dan moet je wel bereid zijn om die compleet nieuwe helm te kopen. Een beetje knutselaar kan een eigen speakertje in een helm bevestigen, maar de makers van BE – LINK hebben hier een speciaal, op maat gemaakt accessoire voor ontworpen.

Je kunt de BE – LINK op Kickstarter bestellen voor 49 dollar. Het project loopt nog tot 22 juli, maar het geld is al binnen: het project had een streefbedrag van 12.000 dollar, maar op het moment van schrijven staat de teller op 50.000 dollar. Haalt het project 75.000 dollar op? Dan krijgen alle donateurs een speciale oplader.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 juli 2015, 15:30
Categorie Accessoires
Onderwerpen kickstarter, muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.