Reacties voor: Apple brengt HomePod-update iOS 13.2 uit met Handoff en meer

Apple heeft de eerder aangekondigde HomePod-update met nieuwe functies uitgebracht. De nieuwste iOS 13.2-update voor de HomePod voegt onder andere Handoff toe.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. Zo te zien is het nog even wachten op een nieuwe apple tv4k of Homepod. Is de apple tv snel genoeg voor arcade? Misschien een refurbished homepod.

  2. Eindelijk de optie om vanuit home de HomePod te herstarten.

  3. Heel blij mee
    Homepod werkt super

  4. Wow! Handoff erg blij mee! Werkt super.

  5. Heeft iemand de Siri stemherkenning al goed kunnen testen?

  6. (Red.) Informatie over vastlopen van HomePod en het terugtrekken van 13.2 toegevoegd.

  7. Apple, Apple, Apple… Wat is er toch de laatste tijd aan de hand bij Apple? iOS 13 heeft nog steeds flink veel bugs en nu weer deze problemen. Ook mijn HomePod liep gisteravond vast, maar was gelukkig weer te gebruiken na een herstart. Bij de volgende update zal ik in ieder geval een week wachten voor ik deze installeer. Overigens wel een geweldig product, de HomePod…

  8. In ons huishouden werkt de multi-user functie compleet niet. Telkens als ik en mijn partner (beide 30 jarige mannen) aan de HomePod vragen ”who am I” Dan krijgen we beide als antwoord “you sound like Mike” terwijl ik toch wel een “I know…” zou moeten krijgen.

    We hebben beide al het Siri profiel opnieuw ingesteld en alle iOS 13 devices herstart, zonder effect.

    Het zal nog effe afwachten worden, maar ik verwacht dat dit ook problemen zou kunnen geven bij vader-zoon of broers.

  9. Had de auto update uitstaan maar toch via de update iPhone/iPad is deze weer aangezet! Nu staat er als ik op HomeKit klik dat ik de taal op nieuw kan in stellen…. en kan dus niet de auto functie niet meer uitzetten!

    Ze werken wel nog maar kom er niet meer in! Iemand een idee?

  10. 13.2.1 zojuist geïnstalleerd😘

  11. Zonder ondersteuning van Nederlands vind ik het geen geweldig product. In mijn woonkamer moet ik Engels praten en in mijn slaapkamer Nederlands tegen mijn lampen. Engels praten voelt toch als programmeercode praten tegen een machine. Het is ook altijd raar als ik gasten heb. Ook de meeste dometica wordt niet ondersteunt. Spotify werkt niet zonder ingewikkelde shortcuts. Ik begrijp echt niet waarom mensen enthousiast zijn.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.