Reacties voor: HomeKit-functies stilletjes toegevoegd aan recente Apple TV’s

De Apple TV heeft stilletjes ondersteuning gekregen voor HomeKit. In software-update 7.0 is HomeKit standaard aanwezig om je smart home-toepassingen te bedienen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 13 reacties

  1. Ik zie geen Beats music op mijn ATV3?

  2. Beats Music is nog niet in Nederland momenteel, vandaar dat het er nog niet opstaan, wanneer je inlogt met een amerikaans itunes account, staat het er wel.

  3. We zouden een AppleTV krijgen die nu eens een echt intelligente internet interface heeft (The Revolution That Reinvents The World’s Tv Experience en dat soort teksten)En dan nu een streambox met Homekit en Beats.app als troostprijs ?(pfff, je kan niet eens een koptelefoon aansluiten & integreer Beatmuziek met iTunes)

  4. Momenteel heb ik, en weet ik van anderen, die grote problemen met Airplay hebben sinds de update. Laten ze dat maar eerst fixen….

  5. Apple tv 4 met Siri is nergens voor nodig, je kan immers Apple tv gewoon met je telefoon bedienen waar Siri op zit, moet alleen de commando’s nog gemaakt worden en klaar.

    Als ze een nieuwe Apple tv zouden maken met Siri dan moeten ze ook een nieuwe remote maken met microfoon of een mic in de Apple tv zelf, maar dat zal denk ik niet zo goed werken.

  6. @Arthur: Hear hear.

  7. @Arthur: klopt Arthur, ik krijg er maar geen geluid meer bij. Beeld is prima, maar geluid niet. Ook niet nadat ik alles maar dan ook echt alles geprobeerd heb!!! Ben een grote Apple fan en lees alle tijdschriften.

  8. @Menno: na veel resetten werkt het weer redelijk bij mij (ieder half uur springt hij op pauze, maar play drukken is dan weer genoeg

  9. Origineel geplaatst door Arthur
    Momenteel heb ik, en weet ik van anderen, die grote problemen met Airplay hebben sinds de update. Laten ze dat maar eerst fixen….

    Ja het is tijd voor een 8.0.1
    Moet nu regelmatig de iPhone herstarten omdat de airplay nodes niet meer te selecteren zijn. Met iOS 7.xx noot last van gehad

  10. Weet iemand hoe het zit met peer-to-peer airplay? Hier zie ik niks van terug

  11. Origineel geplaatst door Peter Lindeman

    Origineel geplaatst door Arthur
    Momenteel heb ik, en weet ik van anderen, die grote problemen met Airplay hebben sinds de update. Laten ze dat maar eerst fixen….

    Ja het is tijd voor een 8.0.1
    Moet nu regelmatig de iPhone herstarten omdat de airplay nodes niet meer te selecteren zijn. Met iOS 7.xx noot last van gehad

    Peter, ik vermoed eerder dat de genoemde AirPlay problemen liggen aan de laatste update van Apple TV (7.0), niet door IOS8. Voornoemde problemen (afspelen pauzeert soms na een tijd, en apparatuur kan AirPlay niet vinden) spelen ook op als ik stream vanaf een Synology NAS of een MacBook. Ik dacht dat ik de enige was en zocht de oorzaak al binnen mijn LAN, maar er zijn dus meerdere gebruikers met deze symptomen lees ik nu.

  12. Dus domotica is weer een stapje dichterbij met de Apple TV. Met de apparaten die Elgato heeft aangekondigd wordt dit erg interessant.

    Ik ben wel benieuwd of op de een of andere manier de defacto standaard domotica protocollen zigbee en z-wave ondersteund zullen gaan worden.

  13. Dikke ellende sinds update.. Radio streamen wordt telkens onderbroken. Nu de boel maar hersteld..wat een gedoe. Ik ben benieuwd hoe lang hij het volhoudt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.