HEDock is een stijlvolle dock voor de Apple Watch

De Apple Watch heeft een dock: met de HEDock kun je je smartwatch rechtop op bureau of nachtkastje zetten. Maar is het niet wat vroeg?

hedock 4Het is nog wat vroeg om te beginnen met het aanschaffen van accessoires voor de Apple Watch. Maar hou je van grondige voorbereiding, dan kun je je alvast oriënteren op deze dock. De HEDock is een dock voor op je bureau, waarop je de Apple Watch vastmaakt tijdens het laden. Het horloge staat daarbij rechtop, zodat je het scherm makkelijk kunt aflezen. Hij is gemaakt van geborsteld aluminium, is milieuvriendelijk gemaakt en is net zo minimalistisch als Jony Ive. De aluminium kleur sluit mooi aan op de kleuren van de Apple Watch zelf.


Zo’n HEDOck staat ook mooi op je nachtkastje. Bestel je nu al, dan krijg je 40% korting op de normale winkelprijs van $49. Het betekent overigens niet dat je de dock meteen in huis hebt, want de makers beloven dat ze pas beginnen met de verzending, vlak nadat de Apple Watch officieel op de markt is gekomen. Tja, rond die tijd zijn er misschien al veel mooiere docks aangekondigd.

Meer info: HEDocks.com

hedock 3

hedock 2

hedock 1

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015 en daarna verscheen er elk jaar een nieuwe generatie. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en betalen met Apple Pay. Wil je een Apple Watch kopen, bekijk dan de verschillende Apple Watch-modellen die momenteel verkrijgbaar zijn. Je kunt je smartwatch steeds een ander uiterlijk geven met Apple Watch-horlogebandjes.

Apple Watch

Reacties: 10 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.