iculture-vandaag
iCulture Vandaag
Google-Cardboard-randloos

iCulture Vandaag: dit was maandag 13 oktober 2014

Vandaag op ICulture: hoge boetes voor fabrikanten die Apple's bedrijfsgeheimen lekken en een nieuwe publieke beta van OS X Yosemite.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

Google-Cardboard-randloosWat kost het, als je als fabrikant geheimen van Apple lekt? Vandaag kwam er voor het eerst een cijfer boven water: 50 miljoen dollar riskeert een fabrikant als er bedrijfsgeheimen van Apple naar buiten komen. Ook doken we in de wereld van virtual reality: we keken welke apps je nu al kunt gebruiken en welke virtual reality-brillen al binnen handbereik zijn voor de iPhone-gebruikers. Bijvoorbeeld deze kartonnen bril van Google.

Alleen op iCulture

Nieuws

Apps

  • Enorm populair onder tieners, maar helemaal niet zo onschuldig: Yik Yak. Er dreigt een nieuwe hype.
  • Voor de gevorderde gebruikers: kijk eens naar Prompt 2, een SSH-app voor de iPhone.
  • Met de NPO-app kun je nu live meespelen met tv-programma’s.
  • Binnenkort in WhatsApp: telefoongesprekken voeren én opnemen. Mag dat wel in Nederland, vroegen wij ons af.

Rubrieken

  • In iCulture Deals een Lifeproof Fre-case en een Pioneer speakerdock.

Nog meer vandaag

Apps die leuk zijn om te noemen, maar niet besproken zijn in een apart artikel:
Coach4Life Nierstichting iPhone-app

  • ‘Pop’ alle vormen in verschillende levels in dit eerste Nederlandse iPhone-spel dat werd gemaakt door iCulture-lezers Stine en Dana. Elke pop bevlekt weer naar andere vormen, die je zo ook weer kan poppen. Het speelt simpeler dan het uitlegt. Vijf levels krijg je gratis, daarna koop je de rest van het puzzelspel vrij voor 89 cent.
  • (afgebeeld) Deze applicatie van de Nierstichting helpt mensen met nierschade te werken aan hun persoonlijke doelen om gezonder te leven. Voor elk behaald doel speel je een van de tien vogels uit de boom.
  • Het verslavende bubbel-wegwerk-spelletje van King.com heeft twintig nieuwe levels, de nieuwe boost Veranderstaf en een nieuwe blokkering: een kameleonbubbel die na elke beurt verandert van kleur.
  • De mobiele bankieren-app van de Knab bank heeft nu een overzicht van geplande transacties en ook de mogelijkheid om (periodieke) betalingen in te plannen.
  • De Mailbox-app van Dropbox is aangepast voor de grotere schermen van de iPhone 6. Een mooie aanvulling is dat je nu swipe-bewegingen naar eigen voorkeur kunt aanpassen.

Reageren kan op de afzonderlijke artikelen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 oktober 2014, 10:03
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.