yosemite preview

Publieke beta 6 van OS X Yosemite nu te downloaden

Apple heeft de zesde publieke beta van OS X Yosemite uitgebracht. Iedereen die zich als betatester had opgegeven, kan de beta installeren.

os_x_yosemite_rond_icoonApple heeft alweer de zesde publieke beta van OS X Yosemite uitgebracht. De update is voor betagebruikers te downloaden vanuit de App Store van Yosemite. Het buildnummer is 14A388b en dat komt overeen met de Golden Master Candidate 3, die vorige week beschikbaar kwam voor ontwikkelaars.

Apple biedt dit jaar voor het eerst publieke beta’s aan van een toekomstige OS X-versie, zodat ook het gewone publiek alvast kan kijken hoe alles werkt. Mensen die zich hadden aangemeld voor de publieke beta kunnen eraan meedoen, ook als je geen ontwikkelaar bent. Uiteraard loop je bij het installeren van deze beta dezelfde risico’s als bij andere betasoftware. Reken dus op mogelijk niet werkende apps, crashes en andere potentiële problemen.

Lees ook: Alles over OS X Yosemite

Op 16 oktober kunnen we tijdens het iPad-evenement nadere details over OS X Yosemite verwachten, waaronder de officiële releasedatum. OS X Yosemite krijgt een vlakkere, moderne uitstraling met meer transparantie. Ook de dock, vensters en andere schermelementen zijn opnieuw ontworpen. Voor iOS-gebruikers is het vooral interessant dat beide besturingssystemen beter met elkaar gaan samenwerken, onder andere dankzij Continuity en Handoff. Nu de publieke beta gelijk is aan de GM-kandidaat, wijst alles erop dat er weinig wijzigingen meer zullen worden doorgevoerd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 oktober 2014, 20:24
Categorie Mac & macOS
Onderwerpen mac os x, yosemite

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.