iPad Pro 2024 hands-on van scherm

Reacties voor: Hands-on iPad Pro 2024, iPad Air 2024 en meer: vooral de Pro’s maken indruk

In deze hands-on lees je onze eerste indruk van de nieuwe iPad Pro 2024 en iPad Air 2024 en bijbehorende accessoires. Wat viel ons als eerste op bij de nieuwste modellen? Vooral de iPad Pro 2024 laat een goede eerste indruk achter en dit is waarom.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. Ik vind de prijs nog stevig van de Air 13”. Waar ik wel heel erg in geïnteresseerd ben is een vergelijking tussen het vorige Pro model en de nieuwe 13” Air. Ik neem aan dat de oude Pro nu stevig in prijs daalt. Dan is volgens mij dat de betere optie t.o.v. een iPad Air 13” op het eerste gezicht.

    Reageer op Michael Kaandorp

  2. Wat vooral indruk op mij maakt is de prijs. De Ipad Air is een aangename verassing in beide maten, hoewel het ronduit belachelijk is dat een oled scherm nog steeds als heel speciaal en premium wordt gezien (Heb hier een Samsung galaxy tab s8 ultra liggen met een pracht van een oled scherm…..)
    En de prijs van de Ipad Pro, die absurd is en een duidelijke poging van Apple om nog wat meer te melken vanuit het bedrijfsleven.
    De Ipad Air 13 inch gaat overigens vandaag in bestelling.

    Vermoedelijk is de prijs van de Ipad Air een reactie op een teruglopende markt. De zakelijke markt blijft toch wel kopen, maar de consument wordt slimmer en Android steeds klantvriendelijker….

    Reageer op Freek

  3. Een groot ding wat ik mis is dat de mobiele data varianten alleen e-sim zijn. Dus je kan geen fysieke simkaart gebruiken. Misschien dat de iphones er binnenkort ook aan gaan.

    Reageer op Til

  4. Een groot ding wat ik mis in veel artikelen is dat de mobiele data varianten alleen e-sim zijn. Dus je kan geen fysieke simkaart gebruiken. Misschien dat de iphones er binnenkort ook aan gaan.

    Reageer op Tim

  5. Weet iemand wanneer deze nieuwe iPad Pro te koop zijn bij Coolblue, ik koop daar liever ivm de zeer goede service die beter is dan bij Apple zelf

    Reageer op Dimitry Jacobs

  6. Blijf aspect ratio van de 13 inch niet fijn vinden.

    Reageer op Matijs

  7. Nog dunner, en dan doen we er een dik hoesje rond om het ding te beschermen! 😉

    Ik mis het innovatieve van S. Jobs toch een beetje, sneller, dunner en de camera aan de lange zijde is nou niet bepaald vernieuwend.

    Reageer op Ivo

    • Waar denk je dan aan?

      Ik heb in 2010 de iPad 1 gekocht. Daarna de iPad 3, iPad Air 1, Air 2 en nu de iPad Air 2022. Als ik die vergelijk met deze nieuwe iPads zijn er echt wel verbeteringen. Het gaat stapje voor stapje, maar voor mij toch goed om iedere paar jaar te upgraden. De echte innovaties zitten denk ik in het OS.

      Reageer op Flieps

  8. Wat mij op valt bij de pro en waar niemand het over heeft is het feit dat op mijn Pro met M1 chip er nog twee camera’s en en lidar scanner aanwezig zijn. Als ik kijk op de nieuwe pro is er nog 1 camera aanwezig met lidar scanner. Conclusie downgrade voor meer geld, niet dat ik eigenlijk mijn ipad gebruik voor foto’s maar toch.

    Reageer op Gerdy Beeckaert

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.