Reacties voor: Haarscheurtjes: eerst de iPhone, nu de T-Mobile G1

De T-Mobile G1 lijkt ook last te hebben van haarscheurtjes. Op een toegestuurde foto zijn drie plekken te zien waar de behuizing is aangetast.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 23 reacties

  1. Ja, dan is de iPhone toch niet de enige 😉

  2. Haha, klinkt misschien raar. Maar eigenlijk goed nieuws..;)
    Dan zijn we niet de enige me dat rare probleem 😛

  3. Hoezo offtopic? Hadden jullie niet voor dit nieuws andriod planeet?

  4. Wel een beetje een artikel waar ik van zou zeggen, krijgen jullie een vergoeding per bericht. Ik snap de link wel omdat de klachten er bij de iPhone ook waren, maar om daar nu echt een artikel over te gaan plaatsen.

    En dan nog die sprong naar de podcast. Niet echt heel boeiend natuurlijk.

  5. Wat betreft de iPhone: mijn zwarte 16GB 3G heeft er ook één bij de mute-knop. Het topic waar naar wordt verwezen is al van afgelopen zomer, dus ik ben benieuwd hoe het mensen is vergaan die kortgeleden met een scheurtje naar de Apple Store zijn gegaan. Een nieuwe gekregen?

  6. mijn zwarte 16gb 3g is al 3 keer keihard tegen de tegelvloer gegaan, en er is niet het minste krasje of scheurtje te bespeuren…

  7. Mijn eerste witte iPhone kreeg de scheurtjes na 4 weken, deze heb ik in oktober teruggebracht. Na 2 weken kreeg ik een nieuwe. Die heb ik gebruikt totdat ik een week geleden weer dezelfde problemen kreeg; dit keer ook met voelbare barstjes.
    Weer teruggebracht, ik wacht nu één week en naar verwachting hoor ik binnen een week van T-mobile wat ze er mee doen. Volgens de verkoper is de kans groot dat ik weer een nieuwe krijg. Zou mijn derde worden.
    Vraag me af of mijn garantietermijn dan ook weer vanaf nu ingaat?

  8. Ik heb last van haarscheurtjes bij de aansluiting van de koptelefoon. Is me pas sinds kort opgevallen…:( Zwarte 16 gb 3G

  9. @Jelle: waarschijnlijk wel, maar je hoeft sowieso niet echt op de garantie te letten, want als het buiten jouw schuld om buiten je garantie gebeurd, heb je alsnog garantie. (moet je wel aan kunnen tonen dat het niet jouw schuld was)

  10. Origineel geplaatst door komhen
    komhen zei op 24 maart 2009 om 14:10
    Ik heb last van haarscheurtjes bij de aansluiting van de koptelefoon. Is me pas sinds kort opgevallen…:( Zwarte 16 gb 3G

    Ik ging zojuist kijken en ik heb ook een scheurtjes rond dezelfde plek.

  11. Ik heb contact opgenomen met T-mobile zojuist via de telefoon.

    Na ongeveer 20 seconden wachten werd ik geholpen door iemand die meer wist van de reparaties e.d. Hij kon zo gauw geen update voor mij vinden (op de site stond bij reparatiestatus ook niks). Hij vertelde dat hij het wel uit wilde zoeken bij Aftersales. Ik verwachtte dat hij terug zou moeten bellen en ik moest wachten, maar het tegendeel bleek waar. Na een halve minuut werd ik doorgeschakeld met een vriendelijke vrouw van Aftersales. Zij vertelde mij dat het toestel binnen was gekomen bij de reparatieservice en inmiddels weer terug op weg was naar mij. Vervolgens vroeg ik of ze het toestel hadden gerepareerd of niet. Ze antwoordde dat ze hem hebben omgeruild voor een nieuwe en dat deze met twee dagen af te halen zou zijn.

    Dit is de tweede keer al; de eerste keer ging het even gemakkelijk. Ben er wel goed over te spreken (ervanuitgaande dat mijn telefoon er over 2 dagen weer is en het een nieuwe is). Prima service! Wel jammer dat de barsten blijven bestaan; had het bij mijn vorige iPhone dus ook..

  12. Overstappen van de Iphone naar Android, NEVER!!!

  13. Zou ik ook niet doen. Denk wel dat het in de loop der tijd handiger is om een Android telefoon te hebben, dan heb je een stuk meer freeware apps denk ik.

  14. Mijn reparatiestatus is inmiddels ‘gerepareerd’. Ik dacht dat ze dat niet deden? Wellicht krijg ik dus alsnog mijn oude terug ipv een nieuwe.

  15. Origineel geplaatst door Mattis
    Overstappen van de Iphone naar Android, NEVER!!!

    Ach, als de iPhone over een paar maanden de 3.0 update krijgt en weer hetzelfde kan als Android, stap ik waarschijnlijk wel weer terug 😉
    Nu bevalt Android mij veel beter, meer mogelijkheden (zie artikel van gister) en het bedieningsgemak is net zo vriendelijk dan op de iPhone.

    Ik ben het er mee eens dat de G1 niet het mooiste toestel is, maar ik gebruik mijn mobiel dan ook meer om echt te gebruiken dan als bling-bling gadget.

  16. kan je al met een bijna onzichtbaar haarscheurtje claimen dat het toestel niet deugt??? beetje raar, het is toch een gebruiksvoorwerp?

  17. Witte ik phone 16 gb ook. Scheurtjes bij de lader ingang. Ik maar langs t- mobile.

  18. Heb ook een witte iphone ,ding is twee weken oud en ook div scheurtjes ik net met hoge poten naar de winkel terug en ze sturen hem op afwachten maar ,komt btw dit weekend uitgebreid ter discussie bij KASSA van de Vara heb ik begrepen net bij t-mobile

  19. Heb ook scheurtjes in me witte iPhone, maar wie koopt er in godsnaam zo’n lelijke G1..

  20. Ik heb bij mijn laderaansluiting een paar voelbare barstjes, zijn dit haarscheurtjes? Of juist niet omdat ze voelbaar zijn?

  21. hoorde ook dat als je de barstjes voelt het geen garantie is en als je ze niet voelt wel sorry

  22. Ook mijn USA Iphone 16 Gb 1e gen. Is puntgaaf; bij zeer intensief dagelijks gebruik.
    Sommigen hebben altijd iets te mekkeren. Gewoon wat zorgvuldig met je Iphone omgaan, hoedje er pm heen en…..dan blijft hij lekker mooi en gaaf.

  23. Origineel geplaatst door bvdhoek
    Ook mijn USA Iphone 16 Gb 1e gen. Is puntgaaf; bij zeer intensief dagelijks gebruik.
    Sommigen hebben altijd iets te mekkeren. Gewoon wat zorgvuldig met je Iphone omgaan, hoedje er pm heen en…..dan blijft hij lekker mooi en gaaf.

    Mijn US iPhone (toevallig ook 16Gb) is na ruim een jaar ook nog puntgaaf, zonder hoesje, screenprotector of wat dan ook. Maar die is dan ook niet van kunststof.
    Mijn zwager nam een iPhone abo maar moest wachten op nummer portering. iPhone lag keurig te wachten thuis omdat zijn vorige SIM er niet in kon, na ruim een maand de iPhone uit de kast te halen bleek deze ZONDER GEBRUIK ook haarscheurtjes te hebben (3G wit). Leg mij maar uit hoe voorzichtig hij had moeten zijn.
    Beetje inlezen en je weet dat het haarscheurtjes niets te maken heeft met “iets te mekkeren” maar een serieus probleem was/is bij de iPhone 3G.
    Nu dus misschien ook bij de G1, maar voorlopig ben ik de eerste.
    Ter extra info, ik ben niet bij T-mobile langsgeweest om een nieuwe te claimen o.i.d., heb het puur gemeld omdat dezelfde problemen met de iPhone 3G de landelijke pers en consumenten organisaties flink hebben beziggehouden, puur uit nieuwswaarde dus.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.