Nu alvast iPhone OS 3.0 installeren? Voor $10 sta je op de lijst

Wi je nu al upgraden naar iPhone OS 3.0 dan kun je voor $10 op eBay de firmware aanschaffen en zorgen dat je UDID op een developeraccount wordt geregistreerd.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iphone dev slot ebayVeel mensen hebben iPhone OS 3.0 gezien en willen nu al de upgrade maken. Big Boss waarschuwt dat je het beter niet kunt doen en heeft daar acht goede redenen voor: ééntje daarvan is dat je iPhone in developermodus komt, waardoor je om de paar weken verplicht bent om een nieuwe betaversie van OS 3.0 te installeren.

Je moet dan maar hopen dat er snel weer een gelekte betaversie uitkomt, anders is je iPhone van de ene op de andere dag onbruikbaar. Een ander punt is dat je 3G-baseband permanent wijzigt, waarbij je niet meer terug kunt naar de oude baseband. Haal je de firmware van internet dan moet de Universal Device ID (UDID) van je iPhone zijn gekoppeld aan het account van een geregistreerde ontwikkelaar.

Gelukkig is dat makkelijk te doen: uiteindelijk is alles wel te koop. Ontwikkelaars mogen 100 iPhones registreren en zijn al op het idee gekomen om het dan maar te voorkomen. De Nu Kopen-prijs van $0,99 die je hierboven ziet is eigenlijk wat misleidend: er komen nog shippingkosten van $9 bij zodat je voor $10 klaar bent. Andere ontwikkelaars vragen ook rond de $10 voor de firmware.

De opties op een rijtje:
1. Meld je aan voor het iPhone Developer Program en betaal $99 zodat je alles zelf kunt regelen (maar je moet dan wel een NDA ondertekenen).
2. Koop voor $10 een UDID-registratie bij een bestaande ontwikkelaar.
3. Informeer in je vriendenkring of er een geregistreerde iPhone-ontwikkelaar is die je UDID wil registreren.
4. Bouw je iPhone OS 2.x om met allerlei applicaties zodat je toch iPhone OS 3.0-functionaliteit hebt.
5. Wacht nog een paar maanden zodat je iPhone OS 3.0 zonder risico kunt installeren.

Via: ModMyI

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 maart 2009, 2:05
Categorie Apps
Onderwerpen ebay, firmware

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.